ش.ا
عنوان :

مو و ناخن کودک

متخصص بیماری های کودکان
سلام. وقت بخیر. آقای دکتر من دخترم سه سالشه. موهای قسمت پشت سرش خیلی شکننده و وزوزیه بقیه قسمت های سرش بهتره ولی بازم نازک و خیلی زود فر میخوره همینطورم خیلی سست و ریشه ش ضعیفه بطوری ک اگر دختر کوچیکم چنگشون بزنه یه مشت مو تو دستش میاد. درضمن موهاش خیلی کم پشت هم هست. باید بگم دارو اهن بهش ندادم بجاش جایگزین های طبیعی سعی کردم بدم. ازمایش یک سالگی هم نداده تا بفهمم کمبود اهن داره یا نه. یه کمم پرخاشگر و بی حوصلهس و نمیدونم ممکنه دلیلش کمبود ویتامین خاصی باشه یا نه. ناخن های خشک و شکننده ای هم داره. درضمن اصلا نمیذاره به سرش روغن و یا سرم تقویتی بزنم حتا نمیذاره شونه بکشم اگر شونه بکشم بهتر میشه حالت موهاش اما بازم میپره هوا و وزوزی می مونه و چون نازک و خشکه فرمیخوره توهم. البته اینم بگم ازنظر ژنتیک خانواده پدرشم موهاشون خشک و نازکه اما اصلا کم پشت و سست نیس. قبلاباتون تماس گرفتم فرمودید بهش زینک پلاس بدم اما نمیدونم چه برندی بدم ک هم بدمزه نباشه (چون میاره بالا) هم واقعا زود و خوب اثر کنه و هم اینکه نمیدونم چه مقدار بدم و چه مدت بدم. درضمن گفتین شامپو و سرم berfield بزنم براش. الان میخواستم بگم بهتر نیس قبلش ازمایش بدم که ببینم کمبود اهن یا ویتامین خاصی داره یا نه؟ چون هم خیلی بدنش ضعیفه و زود مریض میشه (ایمیونس هم نمیخوره بالامیاره) و هم من حس میکنم شاید کمبود اهن داشته باشه و کلا میخواستم چکاپ بشه از این لحاظ. اگ ازمایش لازمه لطفا بگید چی بنویسن ببرم پزشک عمومی براش بنویسه.
واینکه برای بهبود موهاش ایا لازمه کوتاهشون کنم؟ و کوتاهی تاثیری در پرپشت شدن موهاش داره؟ (چون من هرچی خوندم ازنظر علمی اینکه کوتاهی موها رو ضخیم و پرپشت میکنه تایید نمیشه فقط نوشتن موی مرده رو باید کوتاه کرد تا بقیه موها سالم تر بشه. )یا اینکه با همون دارو و سرم تقویتی رفع میشه؟ و اینکه سشوار برای موهاش بده یا اشکالی نداره؟
عکس موهاشم براتون ضمیمه می کنم.

سلام کوتاه کردن یا تراشیدن مو ارتباطی با پر پشت شدن ندارد. شامپو و سرم را همراه 3 سی سی شربت نیو رینگ یا مدربنک میتوانید بدهید واهن را حتما باید بدهید روزی 5 سی سی فروگلوببن وارمایس جواب هم توصیه میشود

اهن رو الان بدم؟ شربت فروگلوبین؟ یا صبرکنم بعد از ازمایش؟چه ازمایشی باید بده؟
ببخشید شربت مدیزینک پنج و ده میلی گرم داره کدومو باید تهیه کنم؟
جواب ازمایش رو براتون همینجا بذارم؟

آهن را شروع کنید , شربت زبنک 5 و آزمایش را ارسال کنید چکاب کم خونی و ویتامین ها و تیروئید بدهید

ممنونم.یک سوال دیگه هم داشتم من میتونم سگاگریپ رو با ایزی کول برای دختر پنج ماهه م ک میدم ترکیب کنم باهم؟ یاباید جداجدابدم؟ و اینکه بعضی وقتا شکمش سفت میشه (کمکی رو از چهارماهگی شروع کردم) بااینکه تو غذاش روغن زیتون میریزم و اب بعد غذاهم میدم. مقعدشم ماساژمیدم ولی بازم سفته پدفوعش. کار دیگه ای هست که بکنم برای رفع یبوست؟
ضمنا عدم تحمل لاکتوز و حساسیت به پروتئین گاوی داره. البته من رژیم رو تازه شکستم ممکنه از اون باشه؟
معذرت میخوام شربت فروگلوبین ویتابیوتیکس رو الان نگاه کردم این داخلش زینک و ب کمپلکس داره تداخلی با مدیزینک ک جداگانه بش میدم نداره؟

سلام خیر تداخلی ندارند و یبوست یا بی قراری و نفخ به علت لاکتوز شیر مادر است و میتوانید سکه گریپ و ایزی کول را مخلوط کنید

متشکرم. من بهش یک چهارم باکلوفن میدم شبا، زانتاکم روزی سه بار 1.5 سی سی میخوره ولی بازم موقع خواب خیلی بی قراری میکنه(قبل خواب وقتی میذارم تو تختش) و همهش خودشو حالت کمانی میکنه و فقط تو حالتی میخوابه ک پتو بذارم کنارش صورتشو تو پتو ببره، موقع غذا خوردنم معمولا هی خودشو عقب میده و کمانی میکنه بااین حالت ها لازم نیس داروشو عوض کنم؟ و اینکه کلسیم هم لازم نداره با توجه به داروهاش؟
البته بعضی وقتها بعد از غذا خوردن شیر میخواد و نمیتونم فاصله بین شیر و غذا رو رعایت کنم. کلاً تمایل داره هر یک ساعت 30 سی سی شیر خشک یا 5 دقیقه شیر مادر بخوره و یک ساعت بعد دوباره گرسنه میشه. میخواستم ببینم مشکلی نداره به این صورت بهش شیر بدم؟

بله مشکل دارد و باعث تداوم و تشدید ریفلاکس میشود دراین حالا باید بکلوفن را دوبار روزانه بدهید و بجای زانتاک نیز از داروهای قوی تر مانند نکسیوم نصف قرص استفاده کنید ودر صورت بروز ر علائم سو جذب

سلام به آزمایش مدفوع برای کلپروتکتین و ... اقدام کنید

ممنونم فقط پیامتون نصفه اومده. در صورت بروز علائم سوءجذب...؟ بقیهش نیومده.نصف نکسیوم رو روزانه چند مرتبه بدم؟ازمایش مدفوع رو بیارم خدمتتون خودتون بنویسید؟درمانگاه ابن سینا بیارم؟
باکلوفن یک چهارم دوبار در روز بدم دیگه؟
اهان متوجه شدم درصورت بروز علایم سوءجذب ازمایش کلپروتکتین انجام بدیم. فقط علایم سوءجذب منظورتون چی هست
لازمه بیارم برای ویزیت؟اگر لازمه بیام
خیلی معذرت میخوام که وقت ارزشمندتونو میگیرم باور بفرمایید خیلی بچه بی قراره و من اذیتم وگرنه انقدر سوال نمیکردم. منتها چون برام سخته حضوری بیام با دوتا بچه، برای همین اینجا میپرسم اما اگر ضرورت داره مراجعه کنم هرجوری شده میام
اگر مشکلی نیس دقیقابفرمایید چه ازمایشهایی باید بده تا من ببرم بتویسن براش
چون فرمودید کلپروتکتین و غیره منظورم اینکه اون غیره چیه
من واقعا ازتون ممنونم امیدوارم خدا هرچی که میخواید بهتون بده.شرمندتونم
ببخشبد نکسیوم 20 باید باشه یا 40

آزمایش رست شیر و غذا و کلپروتکتین مدفوع را انجام دهید وبا جواب آزمایش مراجعه کنید بکلوفن دوبار روزانه و نکسیوم نصف قرص روزی یک بار

خیلی ممنونم دکتر. فقط نکسیوم رو صبح بدم یا شب؟ خدا به شما خیر و نعمت کثیر بده الهی. شما یکی از مواهب الهی روی زمین هستید.خدا شما رو حفظ کنه همیشه سالم و سلامت باشید. همیشه دعاتون می کنم
ببخشید اقای دکتر من نکسیوم 20 خریدم درست خریدم؟
و من هرچی تو کانال و سایتتون سرچ کردم متوجه نشدم علایم سوءجذب چیا هستن؟
فقط متوجه شدم ظاهرا اختال رشدو نفخ و بادمعده جزو نشانه هاست

نکسیوم روز,یا شب فرقی ندارد و دریافت مقالات کامل در خصوص سو جذب وجود دارد

متشکرم خدا شما رو حفظ کنه
فقط من نکسیوم 20 خریداری کردم. درسته؟

مقالات کامل در سایت پزشک در خصوص سو جذب وجود دارد

ممنونم
خدا شما رو حفظ کنع
شما بهترین متخصص اطفال هستید
سلام اقای دکتر. ببخشید من امروز به دخترم نکسیوم دادم پذیرش غذا و خوبش بهترشده و فاصله بین شیر و غذا رو رعایت کردم اما موقع خواب شب چند بار بیدار شد و سرفه میکرد. می دونم از اسید معدهش هست. بااینکه قبلا این مشکل رو نداشته. میخواستم ببینم ایا لازمه برگردم به استفاده از زانتاک؟چون قبلا ک زانتاک میدادم در همین دما و باهمین شیب میخوابوندم مشکل سرفه نداشت. بعداز شیرخوذدن یک ربع هم ایستاده نگه داشتم ولی همون موقه هم که ایستاده بود تو بغلم چند بار سرفه کرد.امروز دو وعده باکلوفن یک چهارم بش دادم و یک وعده نصف نکسیوم بیست
اقای دکتر من برای اگزمای پاهاش چی میتونم بزنم؟

از زانتاک و بکلوفن استفاده کنید واز کرم مگاکورت و اوره 10 درصد برای پای کودک استفاده کنید

ممنونم
ان شاءالله برکت و خوشبختی در زندگیتون جاری باشه
سلام اقای دکتر. ببخشیددختر بزرگم هروقت جاییش زخم میشه جاش رو پوستش می مونه حتا اگر کرم بزنم و زخم رو هم دستکاری نمیکنیم. عمهش همینطوره بنظرم از نظر ژنتیکی پوستش مثل اون هست. میخواستم ببینم داروی خاصی هست که وقتی جاییش زخم میشه بزنم و جاش نمونه؟ برای زخم های قبلی چطور؟دارویی هست ک اونا رو ترمیم کنه جاش نمونه رو بدنش؟
3 سالش هست
دختر پنج ماهه ام هم دم مقعدش قرمزه_ احتمالا از اسید معدهشه_ میخواستم ببینم داروی خاصی هست ک بزنم یا داروهایی مثل همون سودوکرم و کالاندولا و زینک و ویتامبن آد پاسخگو هستن؟
یه سوال دیگه هم داشتم دختر بزرگم رو گفتید شامپو و سرم برفیلد براش بزنم ولی من کامنت ها رو توی سایت نگاه کردم زیادراضی نیودن از این شامپو میخواستم ببینم سرم یا شامپوهای تقویتی و ضد ریزش مارک های دیگه میتونم استفاده کنم و اگر پاسخ مثبته، کدوم شامپو رو توصیه میکنید بجز برفیلد؟ میتونم اکوفن استفاده کنم؟
ببخشید اقای دکتر میخواستم ببینم برای نوزاد رفلاکسی بهتره وعده های شیر رو بیشتر کنیم و در عوض هر بار مقدار کمی شیر بخوره(مثلا 60 سی سی _ هر 1:30 ساعت) یا اینکه مقدار شیر بیشتری بدیم در وعده های کمتر(مثلا 90 سی سی هر 2 ساعت)؟ و در نهایت این درسته که بیشترین مقدار شیری ک تو هر نوبت بهش میدیم نباید از 90 سی سی تجاوز کنه؟
البته من از ابتدای ماه پنجم غذای کمکیشو شروع کردم و منظورم از شیردهی فاصله بین وعده های غذاست

سلام شیردهی و عدا باید حدوو 3 ساعت فاصله داشته باشد . از ژل استراتادرم برای جای زخم میتوان استفاده کرد

میشه بقیه سوالارم جواب بدین؟
ممنونم