س.ط
عنوان :

سرماخوردگی

متخصص بیماری های کودکان
پسر 13 ماهه ام از دیروز دارای سرفه های پر، تب، ابریزش بینی شدید است به طوریکه به سختی نفس میکشد

اسپری سروتاید 50 و شربت برونکوپرت همراه بخور گرم و فیزیوتراپی سینه معنی ندارد ولی اگر عفونی باشد باید انتی بیوتیک هم توسط پزشک تجویز شود و درصورت تب بیش از 3 روز کپسول تامی فلو یا امورل 100 روزی یک عدد باید مخلوط با ماست یا بستنی بدهید تا 3 روز