پ.ب
عنوان :

زرد زخم

متخصص پوست، مو و زیبایی
برادرم با ماشین اصلاح صورتشو میزنه بعدش جوش زده جوشها رو ترکونده شب تب شدید بهمراه گلو درد شدید میکنه الان صورتش زخمهای زردی زده ک تاولی نیست البته باید چکار کنه ک زودتر خوب بشه کاملا بی اشتها شده

با سلام
زردزخم ، فولیکولیت و فرونکل وسلولیت می تواند چنین تابلویی داشته باشد هرچه سریعتر باید توسط متخصص پوست یا پزشک اورژانس معاینه شود و درمان شروع شود بهرحال علایم بیماری عفونی هست و لازم است کنترل شود