ش.ج
عنوان :

لک روی دست

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خانم دکتر.خسته نباشید
من ده سال پیش قرص ضدبارداری مصرف کردم متاسفانه روی دستم لک های قهوه ای ایجاد شدند.خواستم ببینم درمان ان چی هست؟
با تشکر

سلام .عکسشو بفرستید ببنیم چه نوع لکی هست

کم رنگ هستن لک ها.تو نور دیده میشوند.

دو ماه درمان زیر را استفاده کنید نتیجه رو بهم بگین

خیلی ممنون.خانم دکتر من پوستم چربه اما خیلی کم اب هست برای همین روی پیشانی و اطراف چشم دارای چروک هستم.لطف میکنید کرم مناسب برای پوست صورت و دور چشم معرفی بفرمائید

سرم ایزولیفت اوریاژ روزی دوبار صورت

خیلی ممنون خانم دکتر
خانم دکتر پماد برای دستم را روی لک ها فقط باید بزنم.چون مرز مشخصی ندارن لک ها.یا روی کل اون قسمت که لک داره استفاده کنم؟
کرم اوریاژ رو تا چه مدت مصرف کنم؟
دور چشم فقط شب ها استفاده کنم

کرم اوریاژ حداقل 6 ماه مصرف بشه

خیلی ممنون خانم دکتر
سلام خانم دکتر
من کرم هایی که برای دست گفته بودید استفاده کردم اما لک های روی دستم از بین نرفت .باید چه نوع کرمی استفاده کنم که از بین بروند؟

اگر مرتب استفاده کردین و هیچ نتیجه ایی نداده بهتر لیزر کیو سوییچ تست بشه

پس با کرم درمان نمیشه؟
خیلی ممنون خانم دکتر