ن.ش
عنوان :

جوش زیرپوستی

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام و خسته نباشید
خانم 26 ساله هستم که پوستم خشک است و در صورت و بخصوص پیشانی دارای جوش های زیر پوستی همرنگ پوست( نه سر سیاه و نه سرسفید) هستم
تا بحال به متخصصان زیادی مراجعه کردم و درمان های گوناگونی از قبیل انواع کرم ها صابون ها و آنتی بیوتیک ها را تجربه کردم ولی متاسفانه نتیجه مطلوب حاصل نشد
ممنون میشم راهنماییم کنید

سلام

اول باید بدونیم اون ها واقعا چی هستن.بعد ببینیم با دارو قابل درمانه یا لیزر میخواد