پ.س
عنوان :

حساسیت به پروتیین گاوی

متخصص بیماری های کودکان
دختر من الان 4 ماه نیمشه .زیر یک ماه که بود تو مدفوعش رگه های خونی دیده شد دکتر گفت من پروتیین گاوی مصرف نکنم البته گوشت گاو میخوردم حتی نسکافه هم مصرف میکردم ولی دیگه رگه خونی ندیدم.من شیر خودم یه مدت کم شد دکتر گفت ایزومیل بده که خوب دخترم دوست نداشت و نخورد .دو بار هم شیر بیمومیل دادم با زور خورد ولی بازم تو مدفوعش خون ندیدم .حتی خودم پنیر دوغ ماست استفاده کردم.
حالا سوالم اینه آیا واقعا دختر من به پروتیین گاوی حساسیت داره ؟؟؟؟؟؟
تشخیص دکترم این بود دخترم رفلاکس جزئی داره که رانیتیدین دو بار 1 سی سی میخوره که البته خیلی بهتر شده چون بیقراری تو شیر خوردن داشت که دیگه نداره راحت شیر میخوره .
اگه به پروتیین گاوی حساسیت نداره چه شیر خشکی میتونم بدم ؟

درصورتی که خونریزی داخل مدفوع ادامه نداشته باشد از شیرهای معمولی همراه رانیتیدین میتوانید استفاده کنید و علائم ریفلاکس پنهان خس خس سینه . توقف رشد و مدفوع بلغمی است که دراین موارد باید تست کلپروتکتین مدفوع بدهید واگر مثبت باشد نشانه حساسیت به کازیبن شیر خواهد بود دراین موارد باید رژیم مادر رعایت شود و شیر رژیمی استفاده کنید

خس خس سینه داشت الانم بعضی اوقات داره .رشدش تا الان خوب بود 7/100 بود تو چهار ماهگی
من مدفوع بلغمی نمی دونم چیه
شیر رژیمی به جز ایزومیل چی هست و رژیم خودم بدون پروتیین گاوی باشه ؟

شیرهای رژیمی مانند پپتی جونیور و نبوکبت هستند و همانطور که گفته شد باید تست کلپروتکتین مدفوع بدهید و سپس درمورد آلرژی تصمیم گیری کنید