س.و
عنوان :

حساسیت پوستی

متخصص پوست، مو و زیبایی
روی سطح هر دو دستم دچار التهاب و خارش شدید شده و جای دیگری از بدنم خارش ندارد. حدود 10 روز هست که ملتهبه. چه کار کنم . متشکرم
سلام خانم دکتر عزیز
خواستم بگم راستی وقتی بتامتازون میزنم... به شدت میسوزه و میخاره... یعنی التهابش بیشتر میشه
ولی وقتی روغن گیاهی میزنم... نمی سازه و از خارشش کم میکنه
وقتی روغن گیاهی میزنم... نمیسوزه و از خارشش کم میکنه
ممنونم

سلام عزیزم، با چی سروکار داشتی؟ روغن گیاهی منظورت چیه؟ عکسش رو بفرست لطفا
مگاکورت روزی دوبار تا یک هفته بزن و خبرش رو بهم بده لطفا .

سلام خانم دکتر
اینکه فرمودید با چی سر و کار داشتم...
احتمالا گرد و خاک( تو محل کارم اثاث کشی داشتیم)
و شاید پاکلی تاکسل! البته کارم با همین ماده است و دفعه اول نبوده که باهاش کار میکردم

روغن گیاهی... واقعیت برای خشکی پوست مادرم گرفتیم. مخلوط چندتا روغن گیاهی هستش. نمیدونم دقیقا ترکیباتشو.

ممنونم. مگاکورت رو استفاده میکنم. نتیجه رو اطلاع میدم
چشم

تا جاییکه می تونین از عوامل حساسیت زا اجتناب کنید . سلامت باشید

خیلی لطف کردید. بزرگوارید خانم دکتر عزیز
خانم دکتر مگاکورت رو استفاده کردم. اونم مثل بتامتازون حسابی ملتهب کرد و خارش و قرمزی ...

سلام مجدد ، اگر بتونیم حضوری ببینیمتون خیلی خوب می شه!

سلام. بله حتما.. به امید خدا
آن شاءالله یه وقت میگیرم