t.g
عنوان :

خال

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خدمت پزشک گرامی .

بنده روی گونم خالی داشتم که خیای بزرگ و گوشتی بود و ازش موی ضخیم در میومد .

2 3 سال پیش دکتر درش آورد . ولی الان کاملا جاش مشخصه . هنوز ازش مو در میاد و زیاد توش جوش میزنه !

میخواستم ببینم باید چکار کنم که کامل از بین بره ؟

آیا لیزر کنم عوارضم داره ؟

به چه دکتری باید مراجعه کنم ؟ پوست و مو یا جراحی پلاستیک یا ....

ممنون میشم جواب بدین . خدا قوت .

سلام

تینا خانم عکس واضح نیست ولی با این شرحی که گفتی لیزربه صلاح نیست.بهتر کامل با جراحی در اورده بشه. به متخصص پوست و مو مراجعه کن

ممنونم از پاسختون .

چرا آقای دکتر لیزر یه صلاح نیست ؟ عوارض داره ؟

میترسم جراحی کنم دوباره جاش لک بشه . و یا اگه درش بیارم حالت فرو رفته بمونه ....
چرا آقای دکتر لیزر به صلاح نیست ؟

میترسم جراحی کنم و باز جای لکش بمونه و یا اینکه بعد از در آوردنش حالت فرو رفته بشه و بر نگرده !

اینم ی عکس دیگه . واضحتره .

در ضمن آقای دکتر صورتم از این لکای ریز قهوه ای زیاد داره .

چیکار کنم تمیزو شاداب بشه .

نظرتون در مورد کرمهای آبرسان و مارک خوبش چیه ؟

ممنونم که پاسخ میدین . خدا خیرتون بده .

اینها کک و مک هستن.

شبها کرم eldoquin 4 درصد بزن

ممکنه نیاز به لیزر باشه

ممنونم از راهنماییتون . لطف کردین .