ف.م
عنوان :

فرناز2

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام.حدود ده سال پیش زیر شکمم درد شدیدی داشتم که توی سونوگرافی گفتن یه کیست 25میلیمتری دارم.با مراجعه به دکتر زنان قرص ال دی مصرف کردم که بعد از اتمام قرص وقتی که پریود شدم یه چیز صورتی رنگ مثل گوشت وپوست که حدودا 5سانت بود دفع کردم.بعد از اون هرسال به خاطر اینکه ماه رمضان رو کامل روزه بگیرم ال دی مصرف میکنم که با اتمام قرص دوباره چیزی مثل قبل رو دفع میکنم.پریودی منظمی دارم که معمولا درد زیرشکم و کمر رو هم دارم.میخوام بدونم چیزایی که دفع میکنم کیسته؟آیا خطرناکه و باعث ناباروری میشه؟ضمنا مجرد هستم و 26 سالمه.ممنون از لطف و راهنمایی تون

تخمدان در داخل شکم قرار داره و راهی به خارج نداره در نتیجه کیست دفع نمیشه کیست در محل خودش جذب میشه.و کیست وقتی گفته میشه که سایزش بالای 3 سانت باشه و 2.5 سانت تخمک شما بوده و اون درد تخمک گذاریه که شما در طول سیکل احساس میکنید برای نداشتن درد مصرف قرص جلوگیری کمک کننده است چون از تخمک گذاری جلوگیری میکنه..و اونی که دفع میکند دیواره رحم که به صورت غالبی کنده میشه

آیا خطر داره و باعث ناباروری میشه؟لازمه که زیر نظر متخصص باشم؟

نخیر همه چیز طبیعیه و نیازی به کاری نداره

خیییییلی ممنون از محبت تون خانم دکتر نازنین