o.r
عنوان :

صرع رولاندیک

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
سلام دکتر من 24 سال دارم از اولش صرع خیره شدن داشتم ولی تشنج در خواب از 18 سالگی شروع شده الان کاربامازپین روزانه 1 عدد مصرف میکنم میگن این نوع صرع بعد 14 سالگی با رشد مغز درمان میشه نکنه من داروی مناسب مصرف نمیکنم با کم کردن فعالیت مغزم مانع از رشد مغزم میشود نوار مغزی سالم نشون میده.راهنماییم میکنید.؟در صورت قطع دارو مریض میشوم.

سلام کی به شما گفته صرع رولاندیک دارید؟آخرین تشنجتون کی بوده؟کاربامازپین چند میلی میخورید؟

دکتر سی روز پیش دارورو ترک کردم پنج روز پیش تشنج کردم کاربامازپین 200 مصرف میکنم دکتر راسته دارو خودش باعث تشنج میشه بعضی وقتها پای چپم تیک اروم میزنه.در ظمن الان در خواب تشج میکنم و خیرگی ندارم.و دکتر اینجا بهم گفته صرع از نوع رولاندیکه.
ببخشید یادم رفت دکتر حافضه کوتاه مدتم اصلا محو شده توصیه ای ندارید

رولاندیک معمولا در سنین پایینتر شروع میشه و معمولا تا بزرگسالی خوب میشه ،بهرحال شما با قطع دارو تشنج کردید و این یعنی باید مصرف دارو رو ادامه بدید،سالی یکبار نوار مغز بگیرید،روزی یک عدد کاربا 200 خیلی عارضه آنچنانی روی حافظه نمیزاره،توصیه من اینه که ریسک نکنید و سرخود دارو رو قطع نکنید ،این دارو تشنج نمیده،برای حافظه تون حضوری به نورولوژیست مراجعه کنید با معاینه مشخص میشه که از روحیه است یا واقعا فراموشی دارید

تشکر دکتر ولی دکتر نه بقیه بهم میگفتن شاید از قطع ناگهانی داروه که تشنج کردم امکان داره روز روشن هم تشنج کنم یا نه ممنون میشم جواب اینم بگین ایا مریضی به بقیه نقاط مغزم سرایت میکنه.با تشکر

انقدر نگران نباشید تشنج شما با کمترین دوز دارو کنترل شده،بجای دیگه ای هم سرایت نمیکنه باید سالی یکبار نوار مغز بگیرید و به نورولوژیست مراجعه کنید

با تشکر.
سلام دکتر دیشب دباره تو خواب تشنج کردم نضرتون راجع به مصرف والپروات سدیم با فنوباربیتال60 چیه ...

سلام ،تشنجهاتون از یک طرف بدن شروع میشه؟قبل از تشنج علائمی دارید که متوجه بشید الان داره حالتون بد میشه؟

سلام نه دکتر تو خواب تشنج میکنم خودم اصلا متوجه نمیشم موقع تشنج یه نیم تا یک ساعت بعدش بیدار میشم اصلا قدرت حرکت ندارم یه مدت به زور حرکت میکنم بعدش درست میشه. چند روز پیش صبح که بیدار شدم چشم راستم قرمز شده بود گفتم شاید از نگاه شبانه به گوشیه.یعنی توصیه ای راجع به حافضم نیست واقعا مث ماهی همچیو فراموش میکنم میگم شاید باید فنوباربیتال یا والپروات به جای کاربا مصرف کنم من 24 سالمه همه میگن این نوع تو کودکی درمان میشه خیلی نگران خودمم.یه راهی بهم نشون بدین ممنونتون میشم.
هیچ علامتی هم قبل خواب یا ندارم یا متوجهش نیستم که قراره تو خواب تشنج کنم.

باید نوار مغز بگیرید تا معلوم بشه نوع تشنج چی هست براساس اون پزشک معالج درمان مناسب رو انتخاب میکنه ،من توصیه میکنم حتما به نورولوژیست مراجعه کنید