f.f
عنوان :

ریفلاکس

متخصص بیماری های کودکان
با سلام
نوزادی 14 روزه دارم که بعد از شیر خوردن به سختی باد گلو میزنه، و اگه نزنه دچار سکسکه میشه و در صورت در آغوش بودن به صورت خیلی شدیدی بالا میاره، اگه سر جاش باشه و سرش کج باشه خیلی آرومه بالا آوردنش.
معمولا روزی یکی دوبارو بالا میاره. دکترم بردمش که شربت رانیتیدین داده. به سختی میخوره و یکساعت بهد خوردنش فوق العاده بی قرار میشه و به سختی آروم میشه.
وزن گیریش خوبه، ینی افزایش وزن داشته، و اشتهاشم برا شیر خوبه. من بنا به توصیه پزشکی که بردمش مدت شیر دهیش رو محدود کردم به هر ساعت 10 دقیقه تا 13 دقیقه.
علی رغم دکتر بردنش بهتر نشده، گاهی به سختی به خودش میپیچه و نمیخوابه.
ممنون میشم راهنماییم کنین.

اول سونوگرافی معده جهت احتمال وجود ریفلاکس معده انجام شود

یکی از علل استفراغ در شیرخواران حساسیت به خوراکی های مادر می باشد به این نکته توجه شود

ضمناً به جای رانیتیدین از زانتاک (رانیتیدین خارجی)مصرف کنید

جواب سونوگرافی و پاسخ یا عدم پاسخ به زانتاک را به پزشک معالج اطلاع دهید

ممنونم.