س.ع
عنوان :

حرکات دست و شانه

متخصص بیماری های کودکان
با سلام و احترام جناب اقای دکتر _ صالحی هستم پدر علی و هستی خواهرزاده بنده پسر 9 ساله که از بیش از یکسال پیش ابتدا فقط دهانش را حرکت می داد و سپس بیشتر و بیشتر شد الان با وجود خوردن قرص Orup شانه ها و دستهایش را تکان می دهد البته دهانش حرکتی ندارد آخرین بار دکترش به او کلونازپام نیز تجویز کرده ولی اثربخش نبوده است این حرکات در زمان غذا خوردن، صحبت با دوستان و حتی روی صندلی ماشین دیده می شود استرس مدرسه نیز نبوده که با تعطیلی مدارس کم شده و یا از بین برود لطفا مشاوره فرمایید و یا دکتر مورد اعتماد معرفی فرمایید با تشکر فراوان

اگر کماکان حرکات علیرغم دارو ادامه دارد نیاز به بررسی بیشتر دارد بهتر است به جناب آقای دکتر محولاتی فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان مراجعه کنید و خودتون رو از طرف اینجانب معرفی کنید

سلام جناب دکتر منظور حضرتعالی اقای دکتر فرهاد محولاتی شمس آبادی که مطبشان در خیابان شریعتی است می باشد؟ جسارتا به نظر شما نیاز به مراجعه به دکتر روانپزشک نیست؟
ضمنا با توجه به اینکه ایشان ساکن شیراز می باشند اگر دکتر معتمدی از شیراز می شناسید خواهشمند است معرفی بفرمایید با سپاس فراوان

بله ایشان است اگر ایشان مشکلات ارگانیک را رد کردند روانپزشک اطفال ویزیت کنند

در شیراز کسی را نمی شناسم اگر کسی را پیدا کردم اطلاع می دهم

سپاسگزارم
سلام ببخشید جناب اقای دکتر _مشکلات ارگانیک با ازمایش یا .... مشخص میشود؟
ظاهرا تاحالا تو شیراز به یه دکتر مغز و اعصاب مراجعه میکرده