ف.خ
عنوان :

پوست و مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام و خسته نباشید
خانم دکتر من 24سالمه و تا این سن ک هستم تا یه چیز چرب دار یا شیرین میخورم صورتم و بدنم شروع به جوش زدن میکند.ونمیدونم چطوری این مشکل حل کنم.ناگفته نمونه من صورتم چربه و پوستی چرب دارم. رو بینی و کناره های بینی دانه های سرسیاه دارم با منافذ باز صورت و اصلا از این وضع راضی نیستم و دوست دارم که صورتم شفاف تر و صافتر بشه.چه راه حلی برام پیشنهاد میکنید؟
درباره موهامم باید بگم که واقعا موهای سرم موخوره زده و موهامم بلنده و اصلا دوست ندارم کوتاهشون کنم ولی از عواقبش میترسم.موهای سرمم به شدت چرب میشه و اگر یک روز درمیان نرم حموم چربیشو نشون میده .شما چه شامپویی پیشنهاد میکنید برام؟و برای موخورههای سرم چی پیشنهاد میکنید؟ممنون میشم جوابمو بدید.

با سلام

شما باید تحت درمان جوش قرار بگیرین پرهیز غذایی به تنهایی درمان کننده نیست و مواد غذایی هم تنها عامل جوش نیست درمان جوش هم ترکیبی از معمولا انتی بیوتیک های خوراکی و موضعی و لایه بردار هاست به علاوه استفاده از مواد ارایشی بهداشتی فاقد چربی

در باره موها چاره ای جز کوتاه کردن نیست حدود 15 تا 20 سانت بالای موخوره اتوی مو و سشوار و دکلره هم باید به حداقل رسونده بشه و ترجیحا از رنگ های گیاهی با اکسیدان های ضعیف استفاده بشه.حتما نرم کننده بعد از شامپو به ساقه موها و کرم مو بعد از حمام به پایین ساقه موها بزنین و موهاتون رو خیس شانه نکنین و از برس های چوبی استفاده کنین.

موی چرب بک روز در میان باید شسته شه و تعجبی نداره با توجه به موخوره از شامپو سبونورم دی اویدرم استفاده کنین

با سلام

شما باید تحت درمان جوش قرار بگیرین پرهیز غذایی به تنهایی درمان کننده نیست و مواد غذایی هم تنها عامل جوش نیست درمان جوش هم ترکیبی از معمولا انتی بیوتیک های خوراکی و موضعی و لایه بردار هاست به علاوه استفاده از مواد ارایشی بهداشتی فاقد چربی

در باره موها چاره ای جز کوتاه کردن نیست حدود 15 تا 20 سانت بالای موخوره اتوی مو و سشوار و دکلره هم باید به حداقل رسونده بشه و ترجیحا از رنگ های گیاهی با اکسیدان های ضعیف استفاده بشه.حتما نرم کننده بعد از شامپو به ساقه موها و کرم مو بعد از حمام به پایین ساقه موها بزنین و موهاتون رو خیس شانه نکنین و از برس های چوبی استفاده کنین.

موی چرب بک روز در میان باید شسته شه و تعجبی نداره با توجه به موخوره از شامپو سبونورم دی اویدرم استفاده کنین

با تشکر از پاسخ شما