د.ر
عنوان :

امتناع از شیر خوردن نوزاد 5 ماهه

متخصص بیماری های کودکان
با سلام
جناب دکتر با توجه به عکس پیوست در مورد امتناع از شیر خوردن کودک نوزاد که در مشاوره قبلی راهنمایی کرده اید لطفا بفرمایید
مادر چه رژیم غذایی داشته باشه بهتر است و آیا مجاز به خوردن شیر گوسفندی یا روغن حیوانی هست؟
در حال حاضر نکسیوم را چند روزی است قطع کرده ایم (بنظر نکسیوم تاثیری نداشت و اشتهای نوزاد را گرفته بود)و بجای آن رانیتیدین می دهیم شما کدام را پیشنهاد می کنید و دوز آن در روز چقدر باشد ؟
آیا هر روز شربت گاویسکون رو بدهیم و فاصله آن با شیردهی و نکسیوم یا راینیتدین چقدر باشد
و آیا این شربت اشتهای نوزاد را کم نمی کند ؟
برای بیشتر شدن اشتهای نوزاد چه کار کنیم ؟
آیا با آزمایش می شه مطمئن شد ؟
ایا حساسیت به شیر گاو کاملا منتفیه ویا همان عدم تحمل لاکتوز هست که فرمودید ؟
این مشکل کی برطرف می شه؟
ممنون از شما که زمان می گذارید و کمک می کنید ما که شهرستان هستیم و دسترسی حضوری نداریم

سلام رژیم غذایی مادر اثری بروی لاکتوز شیر مادر ندارد و اگر خون داخل مدفوع نوزاد نیست رژیم مادر مهم نخواهد بود .
شربت زانتاک یا گاویسکون هر کدام باشد فرقی ندارد و روزی دوبار 2 سی سی میتوانید بدهید .
اگر خون داخل مدفوع نباشد حساسیت به پروتئین منتفی است و میتوانید تست حساسیت رست تاخیری برای آلرژی به شیر و غذا انجام دهید .

فاصله شربت رانیتیدین یا گاویسکون نیم ساعت قبل شیر باشد بهتر است

ممنون از شما
جناب دکتر با توجه به توضیحات جنابعالی مواد غذایی تاثیری در ریفلاکس نوزاد نداره و مادر می تونه رژیم غذایی ش رو ترک کنه ؟

اگر خون در مدفوع نوزاد نیست بله