ط.ب
عنوان :

کورونا

متخصص بیماری های کودکان
سلام من چند روز هست که سرفه خلت دار میکنم وامروز به دکتر مراجعه کردم به من پنیسیلین هشصد وازیترو مایسین و یک عدد امپول دگزا تجویز کردن که من دگزارو نزدم ولی پنیسیلین رو زدم سینم زمانی که نفس عمیق میکشم داخلش احساس سوزش میکنم سرفه هام نثبت به دیروز کمتر شده ولی زمانی که نفس میکشم این سوزش رو دارم دیروز درد قفسه سینه داشتم اما درحال حاضر ندارم فقط سوزش سینه دارم با کمی سرفهشما چه پیشنهادی میدین مجدد به بیمارستان مراجعه کنم یا نیاز نیست
چند وقته سرکار نمیرم البته پدیدار شدن گلودرد رو از هفته پیش همه خانواده داشتیم من از همه بیشتر واینکه در حال حاضر گلودرد ندارم تب هم سیو شیشو نیم تا سیو هفت هست قرص ویتامین دی محض احتیات گرفتم پنجاه هزار همه گی هفته ای یکی میخوریم ولی من امروز مجبورشدم به بیمارستان مراجعه کنم فقط یه چیز دیگه برام سوال شده بااینکه من بی سواد میدونم امپول دگزا سیستم ایمنی بدن رو کم میکنه دکتر بیارستان چرا واسم تجویز کرد موندم درزمن من ناراحتی حنجرهم دارم ندول خش خیم داره حنجرم و دوهته پیش امپول های دگزا میزدم وقتی خبر کرونا پیچید متوقف کردم درمانمو سیگاری هم هستم ممنون میشم راهنماییم کنید

سلام با توجه به اینکه تب نداری و سرفه هاخلطی است وبا توجه به سیگاری بودن شما بهتره داروهای تجویزی بعلاوه شربت سینه تیمکس هر 8ساعت7سی سی مصرف کنید اگرسرفه ها رو به بهبود می رود فعلا نیازی به زدن دگزامتازون ندارید

🙏

چون سن شما را نمی دانم وسابقه بیماری قلبی شما معلوم نیست بهتره در صورت داشتن درد وسوزش قفسه سینه حتما ویزیت دکتر داخلی وقلب شوید

سلام مجدد چهل سالمه ولی ثابقه درد قلب ندارم فقط دیروز زمانی که نفس میکشیدم یه مقدار احساس سوزش در سینه داشتم اما امروز سوزش ندارم ولی زمانی که نفس میکشم سینم صدا میده درضمن من سیگاری هستم
نثبت به دیروز حالم بهتر شده قرص ازیترو مایسین پانصد امروز دومین روز هست که میخورم برای خودم باید کردم اگر تا تموم شدن قرص ها بهتر نشم داشتن کرونا برام محرض میشه وباید برم دکتر یا بیمارستان که تحت درمان قرار بگیرم

اگر با اتمام داروها بهتر نشدید برای ادامه درمان مراجعه حضوری داشته باشید

بله چشم حتما در حال حاضر خوبم ولی علائم اویزش بینی هراز گاهی سرفه خلتی دارم ولی مشکل تنفسی ندارم سوزش هم دیگه ندارم خوب شده خس خس سینم یکم کمتر شده میخوام این دوره پنج روزه ازیترو مایسین رو تموم کنم اگر خوب نشدم صدرصد به بیمارستان مراجعه کنم چون واقعیت ترس دارم مثل اون کسای که دیر متوجه شدن زمانی فهمیدن که کار از کار گذشته بود و نمیشد کاری برایشان کرد درنتیجه فوت کردن به همین علت من مزاهم شما شدم که خاطر جمع بشم و اگر شما صلاح نمیدونید فعلا صبر کنم چند روز که اگر خدا نکرده کرونا باشه باید این داروها تا اونجاکه من اطلاعات دارم تاثیری رو این ندارن و این ویرس کار خودشو انجام میده اگر حالم بد تر بشه متوجه میشم یه چیزیم هست به بیمارستان یا پزشک میرم
🙏