ا..
عنوان :

زخم

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خانم دکتر دختر من 4 و نیم سالشه موقع سو سوره بازی دستش به سورسوره ساییده شد و حالت سوختگی ایجاد شد و پوستش کنده شد ...تا دیشب دوباره موقع بازی زمین خورد هنونجاش دوباره زخم شد عکسشم فرستاد و زردی دور زخم مال پتادینه و کمی سفیدی وسط زخم مال پماد زینک هستش حالا سوالم اینه برا اینکه جاش نمونه و جاش بخصوص سفید نشه باید جکار کنم در صمن چند سانت طیر ارنجشه ...با تشکر

سلام فعلا روزی دو بار پماد سیلور سولفادیازین بزنین قبل از زدن پماد با سرم شستشو تمیز کنین زخم که بسته شد مجددا عکس ارسال کنین

متشکرم