m.f
عنوان :

رفلاکس

متخصص بیماری های کودکان
با عرض سلام و خداقوت.جناب آقای دکتر پسر 50 روزه ای دارم از یک ماهگی شیر تا گلوش بالا میومد که به نظرم رفلاکس پنهان داره طبق مطالبی که خوندم ولی استفراغ نمیکنه الان 10 روزی میشه که خیلی بی قرارتر شده موقع آروغ زدن گریه میکنه و طی روز چندبار حالش بهم میخوره خس خس سینه داره صداهای عجیب از خودش درمیاره خواب آرامی نداره و خیلی زود بیدار میشه سرفه خیلی میکنه و بینیش کیپ شده و تب و آبریزش بینی نداره صبا خیلی به خودش میپیچه دوبار بردم دکتر قطره ایزی کول و شربت سفالکسین برا سرفش و رانیتیدین دادن که تاثیری نداشته تمام توصیه هاتونم رعایت میکنم.وزن تولدش 3350 و الان 5300 هستش.خیلی اذیت میشه خواهش میکنم سریعتر راهنماییم کنید بخصوص در مورد داروهاش
شیر مادر استفاده میکنه
ایزی کول رو 5 روز استفاده کردم و قطع کردم و رانیتیدین و سفالکسین رو 3 روزه استفاده میکنم و اثری ندیدم
خواهش میکنم داروی اثربخش براش تجویز کنید خیلی نگران عوارض رفلاکسم0

سلام کودک علائم ریفلاکس را دارد . ایزی کول را تا 5 بار روزانه بدهید و یوتوی ریفلاکس را انجام دهید و درصورت تایید سونوگرافیربا نظر پزشک از موتیلیوم و نکسیوم و اگر پزشک صلاح بداند بکلوفن میتوانید استفاده کنید

دوز روزانه مصرف رو می فرمائید
راستش من شهرستان هستم و پزشکای شهرستانم تو این زمینه زیاد مهارت ندارند من به صلاحدید شما عمل میکنم
دکتر آیا داروهای قبلی رو حذف کنم

تجویز دارو با نظر پزشک معالج باید باشد ولی روز معمول 1/5 سی سی موتیلیوم هر 12 ساعت و 1/3 قرص یا ساشه نکسیوم ظهر و غروب است