س.م
عنوان :

پارگی سفیدی چشم سمت چپ کودک 2 ساله

متخصص چشم پزشکی
با عرض سلام وخسته نباشید خدمت شما ،پسر دوساله من درحین بازی با ساعت ایستاده اون برگردوندن و شیشه ساعت سفیدی چشم (گوشه چشم)پاره کرد امروز توی بیمارستان طرفه عملش کردن ،سوالم اینجاست که روی بینایی بچه چقدر میتونه تاثیر بذاره چون من خیلی خیلی نگران بینایش هستم ممنون میشم از شما که به من اطلاع از درصد بیندیش بدید،اگر پیشنهادی برای بهتر شدنش داشته باشید من کوتاهی نمیکنم،از لطف شما ممنونم

باسلام خدمت شما
اگر اسیب فقط به سفیدی چشم باشه ایشالا مورد خاصی پیش نمیاد و مشکلی در بینایی پیش نمیاد و با بخیه حل خواهد شد جای نگرانی نیست