Z.a
عنوان :

جواب ازمایش

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر روزتون خوش:دخترم ایسا 4ماه و 20روزشه و وزن 7200تحت نظر خودشماست ،رفلاکس پنهان داره و از بیست روزگی شربت رانیتیدین استفاده میکرد والان مدتی هست شما براش شربت موتیلیوم براش تجویز کردین و هر دوتاش رو مصرف میکنه،مشکوک به حساسیت به پروتئین گاوی بود که البته من رژیم رو کامل رعایت میکنم براش ازمایش مدفوع نوشته بودین که براتون جوابش رو میفرستم ،و گفته بودین که اگر مشکل داشت داروهایی که از قبل نوشته بودین بهش بدم ،الان دوهفته میشه براش غذای کمکی شروع کردم .
ایا الان باید براش تست پوستی بدم که کاملا از حساسیتش مطمئن بشم یا نه ؟
من تا کی باید رژیم غذایی رو رعایت کنم؟
واینکه ایسا خیلی صبحها بینیش کیپ میشه واز ابتدا براش قطره سدیم کلراید استفاده میکردم ایا نیازه قطره دیگه ای استفاده کنم چون خیلی جواب نمیده .
درضمن الان که من اصلا از ابتدای زایمان لبنیات استفاده نکردم ایا ممکنه ایسا کمبود کلسیم داشته باشه و چه جوری باید جبران کنم در ضمن شما قطره D3براش تجویز کردین
ممنون از وقتی که میزارین

سلام التهاب روده کودک به علت آلرژی تایید شده است ولی درحدی نیست که لازم باشد شیردهی را قطع کنید , لذا دارو ها را ادامه دهید و همراه شیر خودتان ایزی کول را هم روزانه 3 تا 5 بار ادامه دهید
کلسیوم سیترات 3 سی سی روزانه
ویتامین مولتی روزی 20 قطره و آهن را همراه غذای کمکی به رعایت رژیم فعلی مادر و کودک تا ماه 7 ادامه دهید
ماه هفتم است دست تاخیری برای شیر و غذا انجام خواهد شد و بعد از آن میتوانید رژیم خود و کودک را تنظیم کنید
کودک اگر دچار اختالا رشد شود درمان سو جذب از ماه هفتم به بعد مد نظر قرار خواهد گرفت
میلیون و رانیتیدین را تا ماه 7 ادامه دهید

کیپی بینی نیز مربوط به همان آلرژی است ماساژ مجرای اشکی
مدیریت آلرژی
اسپری کلد ماریس بی بی روزانه 2 بار
منعی ندارد