ف.ا
عنوان :

سوال از جناب دکتر مقدادی

متخصص بیماری های کودکان
با سلام خدمت دکتر مقدادی. پسرم بیمار شماست. نوزاد نارس با وزن تولد 2500. الان 6 ماهه با وزن 7600. کوارکتاسیون آئورت دارن که به دلیل عدم تشخیص به موقع، در 48 روزگی با حال بسیار بد با افت تنفس شدید به بیمارستان منتقل و بالن زده شد. رفلاکس و عدم تحمل لاکتوز دارن. رانیتیدین سگاگریپ ایزی کول بایولاکت و کپتوپریل مصرف میکنن.
1.با توجه به اینکه فقط شیر خشک مصرف میکنن و عادت دارن خوابیده شیر بخورن ایا لازمه پیگیری در خصوص پنومونی در ریه کودک انجام بگیره؟ یا اینکه این عارضه حتما علایمی داره و در صورت بروز علایم پیگیری لازم هست؟
2. برای چک 6 ماهگی فرموده بودین ازمایشاتی لازم هست. چه ازمایشاتی لازم هست انجام بشه؟ به جز ویتامین دی کلسیم تیرویید و البومین دیگه چه مواردی لازمه چک بشه؟ ایا جوابش رو در همین سامانه میتونم خدمتتون ارایه کنم ؟
3.همچنین بین واکسن و خونگیری برای آزمایش آیا لازم هست فاصله بیافته؟ چقدر فاصله مناسبه؟
4. گاهی در محل کش پوشک خونمردگی ایجاد میشه. این ایا نیاز به پیگیری داره؟
5. در حال حاضر قطره ویتامین آد مصرف میکنن. فرموده بودین از 6 ماهگی قطره آهن مصرف بشه.میخواستم بدونم چه قطره ای و چه مقدار خوب هست بدم که هم در اینده دندون سیاه نشه و هم موثر باشه.
6. با مصرف اد و اهن ایا مصرف مولتی ویتامین لازم هست؟
7. در هنگام دندون در آوردن چه مسکنی برای درد دندان میشه به نوزاد 6 ماهه داد؟
8. در 6 ماهگی تغییر شیر خشک از 1 به 2 باید انجام بشه؟ سیمیلاک توتال کامفورت مصرف میکنن. همون رو 2 بگیرم؟ و اینکه یک دفعه میشه 2 رو داد یا اینکه کم کم با 1 قاطی بشه و به 2 تبدیل بشه؟
9.مارک خوب سرلاک بدون شیر برای شروع غذای کمکی چی هست؟
10. قطره بایولاکت و ایزی کول رو تا چه مدت دیگه باید ادامه بدم؟ رانیتیدین و سگاگریپ رو چطور؟

سلام آزمایش کلپروتکتین مدفوع انجام شود کافی است
قطره سیدرال یا سان اکشن روزی 15 قطره بدهید
واکسن پمومونی برای جلوگیری از سینه پهلو کافی است

داروها تا زمان ویزیت بعدی و سرلاک فقط هیپ در ایران گاهی میتوان پیدا کرد

تشکر فراوان اقای دکتر. اگر امکان داره سوال 3 و 7 و 8 رو هم محبت بفرمایید ممنون میشم. بسیار مهم هست برام جوابشون
برای ویزیت بعدی چه زمانی مناسب هست اقای دکتر؟

بله شیرهای 2 همانطور که بروی قوطی درج شده بالای 6 ماه هستند

مسکن های آستامینوفن, ماساژ لثه ها و ژل های مخصوص و دندان گیر و ... در دسترس هستند و فاصله بین آزمایش یا واکسن الزامی نیست
ویزیت هر 3 ماه یکبار کافی است