ا.ع
عنوان :

مصرف هیدروکسیدن برای نوزاد 6ماهه

متخصص بیماری های کودکان
با سلام و خسته نباشید' آقای دکتر امروز 2سی سی هیدروکسیزن جهت آرام بودن نوزاد مصرف شده ولی از موقع مصرف دارو نوزاد نمیخنده و صداهایی رو که از خود درمیاورد ' در نمیاره' نگرانم راهنمایی کنین ممنون میشم' این عوارض هیدروکسیزن چه مدت طول میکشد؟

درود.خانواده داروهای آنتی هیستامینی در کودکان زیر یکسال به خصوص زیر شش ماه توصیه نمیشه،ضمن اینکه از عوارضشون خواب الودگی به مدت چند ساعته،حتما برای ویزیت امروز مراجعه جهت ویزیت داشته باشید

آقای دکتر نوزاد 5ماهه الان 2روز هست که عکس والعمل های رفتاری کم شده' به نظرتون چه مدت این عوارض را نشان خواهد داد!؟ آیا امکان بازگشت به حالت اولیه هست؟

بهتره معاینه جدا از مسئله فوق برای مسائل عصبی وعفونی بشه