ف.ع
عنوان :

نامنظم بودن قلب

متخصص قلب و عروق و فلوشیپ اینترونشن ...
قبلا تپش قلب شدید داشتم. اوکی قلبم سالم بود. دچار نامنظمی قلب شدم. احساس خفگی دارم
اکو منظورم بود
داروهایی که تا دو هفته قبل مصرف میکردم. سرترالین. آلپرازولام و وراپامیل هست
تپش قلبم خوب شده. اما نامنظمی دارم

درود بر شما ،بی زحمت بفرمایید چند سالتونه،ایا نوار قلب گرفتین؟

سلام. 32سال.بله نوار قلب گرفتم و اکو هم انجام دادم
تپش قلبم بهتر شدی.. بیشتر نامنظمه
شده
بیشتر شب
گاهی وقتا تپش قلب دارم درطول روز وشب اما خیلی کم
بیشتر نامنظمی قلبم اذیتم میکنه.
نوار قلب و اکو انجام دادم قلبم سالمه
فقط تپش داشتم و نامنظم
نامنظمی
علتش چی میتونه باشه
؟

در این موارد انجام هولتر بیست و چهار ساعته برای ارزیابی اریتمی کمک کننده هست

مثلا گاهی قلبم یکی درمیون میزنه
یا تپش دارم یا خیلی کند میزنه
توی نوار قلبم تپش و نامنظمی
آلپرازولام 5/0. یک چهارم شب.. وراپامیل نصف شب و سرترالین یک عدد صبح
یک سال از دارو استفاده کردم.. چند روز گذاشتم کنار
علتش استرسه؟

ممکنه ضربان نابجای دهلیزی یا بطنی داشته باشین که تو هولتر بیست و چهار. ساعته بهتر معلوم میشه

یعنی با انجام اکو مشخص نمیشه؟
آره. مثلا یه اتفاقی می افته بیشترمیشه و تپش قلبم زیاد میشه
ضربان نابجای دهلیزی یا بطنی با دارو رفع میشه؟
اگرهولتر بیست وچهارساعته نصب بشه ممکنه چیز خاصی نباشه؟

بهتره هولتر انجام بشه تا بشه دقیقتر اظهار نظر بشه

گاهی وقتا قلبم کند میزنه

بهترین تست برای شما هولتره،شما چون دارو مصرف میکنین ممکنه در ساعاتی در روز یا شب ضربان قلب پایین بیاد

الان دارو مصرف نمیکنم
دقیقا نمیدونم. مثلا گاهی وقتا یکی درمیون.
الان ندارمش.. چند وقت پیش گرفتم تپش ونامنظمی داشت قلبم
بیشتر احساس خفگی دارم. مثلا زمانی که نفس عمیق میکشم انگار نوک انگشتای دست وپام مور مور میشه
قبلا با نفس عمیق کشیدنم مشگل داشتم
الان همش انگارآه میکشم

علائم بیماریتون قلبی نیست،بیشتر به نظر میرسه در زمینه استرس باشه،اگه تهران تشریف دارین میتونین برای ویزیت بیایین مطب