ن.ن
عنوان :

ابسه دندانی و قفل شدن فک

دندانپزشک
سلام من بعد از اینکه دندون عقلم شروع به درد و عفونت کرد فکم هم دیگه باز نمیشه دکتر چرک خشک کن داده ولی بهبودی دیده نمیشه چیکار کنم؟

باید حضوری مراجعه کنید اگر بعد از چهل و هشت ساعت شروع انتی بیوتیک عفونت بهتر نشود،نوع انتی بیوتیک باید تغییر کند.اگر ناراحتی گوارشی ندارید،در کنار آنتی بیوتیک حتما ژلوفن استفاده کنید