م.م
عنوان :

سوختگی صورت بر اثر میکرونیدلینگ

متخصص پوست، مو و زیبایی
هفته پیش میکرو نیدلینگ انجام دادم و صورتم دچار سوختگی شدید و تبخال شده لطفاً راهنماییم کنید که چه درمانی در پیش بگیرم و اگر میشه بهم به دکتر متخصص پوست معرفی کنید که بتونم بهشون مراجعه کنم. چون به دکترم اعتماد کافی ندارم

آسیکلوویر 400 هر 8 ساعت
سفالکسین 500 هر 6 ساعت
ترمیم کننده میموزا سی گل روزی دوبار
هر روز هم صورتمون رو با پن پوست حساس بشورین
اگه تهران هستین من میکرونیدلینگ انجام می دم

دارم سفالکسین میخورم الان روز پنجم و ترمیم کننده اوریاژ میزنم و همچنین پماد زینک اکسید. مطب شما کجاست؟
من سابقه تبخال زدن نداشتم اما با این کار تبخال زدم آیا دلیل خاصی داره؟

حتما ویروس تب خال تو بدن شما بوده مطب من اندرزگو نرسیده به چهارراه کوه نور جنب ژیوار مارکت پلاک 10 ساختمان افرا ط2 واحد 6 هست 22688873 و 22688436