م.گ
عنوان :

کم وزنی شدید و خرخر بینی نوزاد دو ماهه دختر

متخصص بیماری های کودکان
با سلام دخترما به خاطر بی قراری و گریه زیاد و اینکه دایم شیر میخورد حدود 20 روزگی دکتر بردم. گفتن حدود 200 گرم کم وزن گرفته تشخیص رفلاکس پنهان و کولیک دادن با داروهای گریپ میکسچر، امپرازول و دمیترون. 10 روز بعد فقط به خاطر اینکه گفتم توی یک روز سه بار استفراغ داشته داروها به نکسیم 10، موتیلیم و پدی لاکت تغییر دادن. دخترم از اول تا الان خیلی کم استفراغ میکرد. ضمنا به خاطر رگه خونی که در پوشکش بود رژیم پروتیین گاوی و آلرژی بهم دادن که ضمیمه میکنم. الان مشکل اصلی خرخر بینیشه. گاهی یک ساعت تلاش میکنه شیر بخوره و نمیتونه گریه میکنه.یک هفتس این طور شده. وزن تولدش 2420 بوده الان در پایان دو ماهگی 3420 شده. ماه اول 400 گرم و ماه دوم 600 گرم اضافه کرد. ضمنا ماکارونی که خوردم صورتش دونه زد ولی سریع خوب شد و خیلی هم گریه میکنه هر وقت ماکارونی یا رشته سوپ میخورم. ممکنه سلیاک یا آلرژی به گندم باشه؟ با توجه به رشد کمش؟ درمانگاه تاکید داره زود دلیلشا مشخص کنیم. دور سر و قدش هر ماه دو سانت افزایش داشته. دور سر از 31/5 به 36 و قد از 48 به 52 رسیده. ضمنا37 هفته زایمان کردم با یک هفته و نیم تاخیر در رشد. مشکل دیگم رژیم سختیه که بهم دادن. این رژیم درسته؟ اگه نه چه رژیمی باید داشته باشم؟ رژیما پیوست کردم.

سلام با توجه به رشد کودک و علائم کودک و واکنش آلرژیک به بیش از دو ماده غذایی مصرف شده توسط مادر
گرفتگی بینی و بزرگ شدن تدریجی لوزه ها از علائم همین آلرژی است
ماساژ مجرای اشکی و استفاده از اسپری بینی و رعایت شرایط انتی ریفلاکس الزامی است ولی در خصوص تغذیه کودک دراین موارد یا باید شیر مادر قطع شود و از شیرهای رژیمی استفاده شود و یا باید با رعایت رژیم کامل مادر درمان دارویی برای کودک تا پایان دوره شیردهی ادامه داشته باشد که البته با بزرگ تر شدن کودک و تشدید ریفلاکس و آلرژی لازم است داروهای کودک تغییر کند و اغلب در ماه های بعد از داروهای قوی تر استفاده شود

انجام تست آلرژی کامل شیر و غذا بعد از ماه 7 امکان پذیر است

با بالا رفتن سن کودک و مصرف بیشتر شیر علائم آلرژی بتدریج تغییر میکند و احتمال بروز علائم اسم تنفسی و سو جذب دراین کودکان وجود دارد
ولارم است ماهانه کودک توسط پزشک معالج معاینه و بررسی شود
انجام تست کلپروتکتین مدفوع به صورت دوره ای و تست سو جذب کمک کننده خواهد بود

یعنی
یعنی احتنال سلیاک یا آلرژی به گندم هست؟
احتمال
زودتر از 7 ماهگی قابل تشخیص نیست؟ یا از الان مشخص میشه؟
منظورم سلیاک و آلرژی به گندم هست
من از چه طریق میتونم برای مطبتون نوبت حضوری بگیرم؟ با توجه به اینکه از شهرستان میام آزمایش مدفوع یا چیز دیگه ای لازم نیست انجام بدم و با جوابش بیام؟
و اینکه فرمودید به بیش از دو ماده واکنش آلرژیک داشته رشته سوپ و ماکارانی یک نوع غذا به حساب نمیاد؟
رژیمی که فرمودید باید رعایت کنما حضوری باید ازتون دریافت کنم یا همین رژیمی هست که پیوست کردم ؟

فعلا همین رژیم را ادامه دهید تا ماه 7 که امکان تست هست
برای نوبت دهی اطلاعات کامل در سایت و کانال موجود است