ا.ت
عنوان :

روانشناسی

متخصص روانپزشکی
سلام.من تو سن پایین چند بار از طرف یکی از اقوام مورد تعرض قرار گرفتم.بعد دوسال پیش که رفتم خون بدم.این فکر اومد تو ذهنم که نکنه مریض شده باشم.انتقال خون که خونم و آزمایش کرده بود گفت مشکلی نداری.اما من راضی نشدم.رفتم مرکز مشاوره بیماری رفتاری اونجا تست دادم گفت منفیه بعد من فک کردم که نکنه سوزن الوده بوده باشه.الان بعد سه بار که تست دادم فک میکنم سوزن الوده بوده نمیدونم چیکار کنم واقعا کلافه شدم.

با سلام
با توضیحات فعلی به نظر میرسد که اختلال اضطراب بیماری داشته باشید
مراجعه ی حضوری جهت تعیین دارو و تنظیم دوز دارو داشته باشید

ممنون
خانم دکتر این افکار از کجا میاد،واقعا مربوط به همین موضوع نمیشه توی مسائل دیگه هم همینجوری شدم.من پیش روانپزشک رفتم الان مدت طولانی دارم سیتالوپرام میخورم.ولی این موضوع برام حل نشده شبا نمیتونم بخوابم.نمیدونم چرا به این قضیه حساس شدم.از بار اول تا الان هنوزم فکر میکنم با سوزن یکی دیگه ازم تست گرفتن.این افکار این اختلال تایم زیاده از من گرفته شاید باعث بشه که امسال تو کنکور به اون رتبه ای که میخوام نرسم.ی حس بدبینی دار من به کوچک ترین چیزاورفتارا.راحل ی موضوع که از ی نفر سوال میکنم باید از چند نفر دیگه بپرسم.واقعا دیگه کلافه شدم.حتی چند وقت پیش قصد خودکشی داشتم.که رفع شد.الان نمیدونم پیش روانپزشک برم یا روانشناس.

حتما پیش متخصص اعصاب وروان برید
چون نیاز به درمان دارویی داریداین افکار از تغییرات انتقال دهنده های عصبی در مغز ایجاد میشه
بسیار شایع هست و قابل درمان هست
در کنار درمان دارویی ، اگر پزشک معالج صلاح دید ، میشه از درمان های شناختی رفتاری استفاده کرد . برای کنترل ذهن و افکار منفی