س.ج
عنوان :

ادامه ی سوال قبل

متخصص بیماری های کودکان
سلام.آقای دکتر پسر 16 ماهه ای دارم با وزن 10200 و وزن تولد 3100 که از زمان تولد تا دو ماهگی خیلی ناآروم بود و با توجه به مقالاتی که از شما خواندم همه ی علائم رفلاکس پنهان معده رو داشت،ولی تا دو ماهگی خوب شیر میخورد و خوب وزن میگرفت،از دو ماهگی شیر خوردنش خیلی کم شد و شیر مادر هم به هیچ عنوان نخورد،از 4 ماهگی با توجه به تشخیص پزشک شیر پپتی جونیور خورده و دوره های مختلف قرص امپرازول و شربت موتیدون و نکسیوم مصرف کرده،
مشکل پسر من اینه بی نهایت کم اشتهایه،شبانه روزی نهایت فقط 400 سی سی شیر،یه دونه تخم مرغ،یه پیاله حریره بادام و یه کف دست نان خالی میخوره بخدا اصلأ هم اصرار به غذا خوردنش نمیکنم ولی هیچی نمیخوره

سلام جهت بهبود اشتها لازم است اسید معده کودک کنترل شده باشد , بیش از دوبار شیردهی با شیشه در شبانه روز نداشته باشد, عفونت اداری و کم خونی و کمبود ویتامین دی و روی برطرف شده باشد
داروهایی مانند گاویسکون و زادیتن روزانه دوبار 1/5 سی سی اغلب برای کنترل اسید و تحریک اشتها موثر هستند و داروهای به اصطلاح اشتها آور هیج اثری بروی اشتهای این کودکان ندارند

سلام ممنون از پاسخگوییتون
داروی گاویسکون و زادیتین چند روز باید مصرف کنه؟