ر.م
عنوان :

فیبروم

متخصص زنان، زایمان و نازایی
با سلام
37 سال دارم و سه سال است که ازدواج کرده ام . تقریبا یکسال قبل عمل میومکتومی انجام دادم و سه روز پس از عمل میومکتومی بر اثر ایجاد کیست در تخمدان سمت راست مجبور به انجام عمل دوم و برداشت کیست شدم. تا 5ماه بعد از عمل ، خونریزی و درد مداوم داشتم. و تا کنون هم بعضی مواقع درد دارم و مسکن مصرف میکنم. سه ماه پیش دکتر تشخیص فیبروم مجدد و کیست در تخمدان سمت چپ داد . دچار پرمویی در ناحیه ی چانه هستم. میخواستم بدانم علت بوجود آمدن فیبروم و کیست چیست؟ آیا راه درمانی جز میومکتومی وجود دارد؟ آیا برای از بین رفتن فیبروم یا جلوگیری از بوجود آمدن مجدد آن رژیم غذایی خاصی وجود دارد؟ علت پرمویی و راه درمان آن چیست؟

متاسفانه درمان دارویی برای جلوگیری یا درمان فیبروم نداریم و علت تشکیل فیبروم اول زنینه ژنتیک و دوم نداشتن حاملگیه.شما اصلا دست به این فیبروم و کیست نمیزنید و مستقیم تحت درمان برای بارداری باید قرار بگیرید با حاملگی خودش درمان ایجاد فیبرومه

از راهنمایی شما متشکرم. موفق باشید.