س.ج
عنوان :

اسهال کودک

متخصص بیماری های کودکان
سلام.پسر 16 ماهه ای دارم با وزن 10200 و وزن تولد 3100 که از زمان تولد تا دو ماهگی خیلی ناآروم بود و با توجه به مقالات شما همه ی علائم رفلاکس پنهان معده رو داشت،تت دو ماهگی خوب شیر میخورد و خوب وزن میگرفت،از دو ماه به بعد شیر خوردنش خیلییی کم شد و شیر مادر دیگه اصلأ نخورد با نظر پزشک پپتی جونیور خورد و هر دوره قرص های نکسیوم و امپرازول و شربت موتیدون،الآن مشکلش اینه دو ماهه اسهال دوهفته ای میشه که دکتر شیرشو عوض کرده الکر میخوره ولی الکر جونیور هلال احمر نداشته شیر الکر 0 تار12 رو بهش دادن 3 تا قوطی خورده اسهالش بهتر شده ولی خوب خوب هم نشده دیگه الکر گیر نمیاد باید کومیداژن بخوره بنظر شما شیر کومیداژن خوبه؟پسرم خیلیییی کم اشتهاست کلأ شبانه روز 400 سی سی شیر،یه پیاله حریره بادام و یه تخم مرغ و یه تکه نان،بنظر شما میتونه اسهالش بخاطر آلرژی به نان باشه؟برا کم اشتهاییش و اسید معده اش نیاز به آندوسکوپی نداره؟چون شهر ما داخل مطب دستگاه برای میزان اسید معده ندارند؟الآن بخاطر اسهال دو ماهه اصلأ وزن نگرفته تا قبلأ بعضی وقتا یبوست داشت نمیدونم چرا اینجوری شده؟تو رو خدا راه حلی برای کم اشتهاییشم بدهید چون شربت اشتها هم روش تأثیر نداره

سلام اسهال کودک به علت سو جذب قند و چربی است و باید تست کلپروتکتین مدفوع و تست رست تاخیری برای شیر و غذا انجام دهید تا رژیم مناسب شیر و غذا مشخص شود
آندوسکوپی نیز میتواند کمک کننده باشد و با در نظر گرفتن نتیجه آزمایشات درمان اسهال انجام خواهد شد
اغلب این کودکان به کپسول کروون . اسید فولیک . پروبیوتیک روده بزرگ و مترونیدازول نیاز خواهند داست

سلام ممنونم
ببخشید شیر کومیداژن خوبه؟یا نئوکیت ادونس بهتره برای پسرم؟
سلام ببخشید آقای دکتر من هم شیر خشک نئوکیت دارم هم الکر،چون مزه هاشون متفاوته نمیتونم یه دونه قوطی نئوکیت به پسرم بده دوباره الکر شروع کنم،اگر دو تا شیر رو قاطی کن اشکالی داره؟بخاطر مزه های متفاوتشون اذیت میشه تا میاد به یکی عادت کنه دوباره باید اون یکیو بخوره

بله نباید قاطی,شوند و میتوان تک تک استفاده کرد

خیلی ممنون