ش.ش
عنوان :

نوزاد چهار ماه

متخصص بیماری های کودکان
سلام دکتر،من هفته ی پیش واکسن چهارماهگی پسرمو زدم،پسرم حساسیت لاکتوز داره و ببلاک ال اف میخوره،قرص نکسیوم نصف صبح و نصف شب میخوره،زادیتن یه میلی صبح و یه میلی عصر میخوره،وزنش 9/200 قدشم 68، سه روزه غذای کمکی رو شروع کردم ولی اصلا پوره هارو دوست نداره و علاقه شدیدی به غذای سفره داره،حدود یک ماه که دستاشو خیلی میخوره وآب دهنش خیلی خیلی خیلی زیاد راه افتاده،شبا تا صبح خیلی تکون میخوره و همش نا آرومی میکنه،در طول روزم یه وقتایی احساس میکنم اسید معدش میاد بالا چون قیافه ش عوض میشه اون لحظه،همون داروهای قبلی رو ادامه بدم؟با همون مقدار دوز مصرفی؟ویتامینم فقط آد میخوره و قطرهd3 ترزا و پودر آهن فرامکس شبی یک پیمانه که البته پودر آهنو مرتب نمیخوره

سلام از سوم ها و کته با کمی نمک یا ابنوترش درکنار پوره ها و سرباز های بدون شیر استفاده کنید
داروها مناسب هستند و دوز آنها هم مناسب هست
این علائم در ریفلاکس اسیدی و عدم تحمل لاکتوز قابل انتظار هستند
درصورت تداوم بی قراری و یا استفراغ باید از 1/4 قرص بکلوفن 10 استفاده کنید ولی با توجه به شیر تسکی بودن کودک اغلب نیازی به داروی قوی تر یا بیشتر نخواهد بود .
شرایط انتی ریفلاکس را رعایت کنید و ترس کردن های گهگاه کودک به علت پرخوری و گرمای محیط است
آهن و ویتامین دی 3 کافی هستند

ممنونم دکتر