ز.س
عنوان :

پوست و مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام چهار ماه است که ریزش شدید مو دارم و همچنین پوست سرم خیلی درد مکند وقتی حمام میروم خیلی اهسته دست میکشم ایا مشکل خاصی است البته پوست سرم جوش و سرخی ندارد

باید معاینه و ازمایش انجام داد

ممنون از پاسخ شما
با سلام یک سری ازمایش انجام داده ام به شرح زیر(ازمایشگاه کاشان) ممکن است راهنمایی بفرمایید البته ریزش موی من از تمام سر می باشد

FT4 1.30 TSH 0.90

FSH 2.1 LH 1.6 Prolactine 450

ازمایشات که بد نیست

ولی ناقصه

حالایه عکس هم از موهات اگر ممکنه بفرست

با سلام هر مرتبه که موهای سرم را شانه میکنم تقریبا 200تا250 موهای سرم کنده میشود واز ریشه و فکر کنم بک کمی پوست سرم است البته دیروز دکتر غدد برایم دارو نوشته است تا یکماه روزی بکی

selen plus multi daily

سید جان قرص ریجن دایت روزی یک بخور و شبها اسپری لامینین به سر بزن

ممنون از راهنمایی شما