م.م
عنوان :

ریزش مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خدمت جناب دکتر سعیدی عزیز،من از مراجعین خودتون هستم دوماه پیش از شهر کرمانشاه اومدم حضورتون و این برج 19 هم باهاتون نوبت داشتم اما متاسفانه.اتوبوسهای شهرمون مسافر جابه جا نمیکنن.بخاطر این مریضی.خواستم اگه میشه بهم دارو بگید ادامه ویزیت که اینجا بگیرم و خداروشکر به لطف شما موهام خیلی خوب شده.

سلام
خوب هستی
لطفا عکس بفرست از سرت ببینم

خب
آره به نظر منم بهتره
اون قرص فین پشیا رو که باید ادامه بدی
قرص فولیکوژن هم روزی یکی بخور و این محلول ساختنی رو هم که می نویسم بزن
progesterone 2gr
amp estradiol #2
minoxidil 5% 70cc
tonic my up to 100cc

این محلول جناب دکتر فکر نکنم اینجا بتونن درست کنن.قرص فولیکوژن اینجا پیدا میشه

بله پیدا میشه قرص
محلول رو از نمی تونستم درست کنن بهم بگو

🙏
ممنونتم انشاله سال خوبی داشته باشی در کنار خانوادت