س.ص
عنوان :

جوش صورت

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خسته نباشین من خانومی 33ساله هستم من مشکل جوش صورت و بدن داشتم از ابتدای بلوغ تمام صورت و بازو و پشت . به دکترای مختلف مراجعه کردم و انواع داروهای موضعی و انتی بیوتیکها اما درمان نشد تا حدود چند سال قبل که دکتر برام بعد از انجام آزمایشات هفته ای دو بار راکوتان تجویز کردن بعد از طول درمان دوباره جوش ها عود کردن تا اینکه به دکتر دیگری مراجعه کردم و اینار روزی یکی به مدت 4ماه که هر ماه آزمایش میدادم بعد از این دوره یکسال جوش نداشتم تا اینکه دوباره عود کرد و کل پوست صورتم به صورت ریز و زیر پوستی دچار جوش شد اما دیگه بدنم جوش نزد حالا دکترای دیگه میگن این تعداد برای من کافی نبوده در ضمن وزنم 60کیلو هست حالا از شما کمک میخوام که چه مدت و با چه دوزی راکوتان مصرف کنم که درمان شه و دوباره سراغم نیاد چون نزدیک ازدواجم هست و میخوام قبل از ازدواج درمان شم که بعدا که امکان بارداری دارم و امکان درمان با راکوتان ندارم صورتم دوباره جوش نزنه چون همسرم خیلی حساسه و اینکه اگر تعداد زیاده برای کم شدنه زمان میشه روزی دو تا مصرف کرد یا خیر و چه مدت باید آزمایش داد برای سلامت کبد؟ ممنونم از پاسخگوییتون

باسلام
با وزن 60 بدون شک روزی یکعدد کم هست و مدت 4 ماه نیز کافی نیست ولیکن مصرف رواکوتان بدن اینکه تحت نظر پزشک باشید و بررسی لازم انجام نشه توصیه نمیکنم

دکتر آزمایش رو میشه انجام داد دفعه قبل هم چون دکتر به من دور بود آزمایش رو انجام میدادم و برای دکتر میفرستادم جز آزمایش بررسی دیگه ای هم هست ؟ شما تعداد و میزان مصرف رو بفرمایین و هر چند وقت آزمایش انجام بدم
از لحاظ هزینه و مسافت هر بار مراجعه به دکتر سخته من آزمایش رو هر چند وقت یکبار که بگین انجام میدم
واقعا استرس اینکه من ازدواج کنم و جوش ها دوباره بشه مثل اول و راکوتان هم بارداری و شیردهی نمیشه مصرف کرد اگر درمان نشده باشم قبلش اونموقع هیچ ماری نمیتونم بکنم و این عذابم میده توروخدا بعد اینهمه مدت شما تعداد قطعی و زمان مصرف رو بفرمایین شاید اینبار دیگه دچار سردرگمی نشم و با این هزینه ها لازم به تکرار دوباره درمان نباشم ما منزلمان شهرری هست و مراجعه به پزشک برام به خاطر مسافت و ویزیت های بالا سخته و همچنین تشخیص مهم تزین هست که من وصف شما رو شنیده بودم گفتم برای آخرین بار شما منو ویزیت کنین
آزمایش هم هر چند وقت یکبار که لازم هست انجام میدم و براتون میفرستم دفعه قبل هم من دو ماه یه بار آزمایش میدادم و برای دکتر میفرستادم

با سلام
البته مهمترین قسمت تشخیص این است که ایا شما با این شرایط نیاز به رواکوتان دارید یا نه ، به این خاطر بدون اینکه به شما توصیه کنم که این دارو را شروع کنید با فرض اینکه کسی کاندید مناسب مصرف رواکوتان برای درمان جوش باشد باید با وزن 60 کیلو روزی دو قرص بخورد یکبار قبل از شروع درمان اگر خوب بود ودارو شروع کرد مجددا یکبار 2 ماه بعد و در صورت لزوم ماه چهارم هم کنترل کند و حداقل 6 ماه ادامه دهد وعلایمی مثل سردرد ، اختلال گوارشی و خارش و بعضی حالات خود را اگر داشت به پزشکش اطلاع دهد

با چه شرایطی دکتر جان؟ من تمام درمان های جوش رو انجام دادم فقط با راکوتان رفع شد بالا شرح حال دادم
منظورتون از شرایط چیه؟

منظورم معاینه پزشکی واینکه شما نیاز به این دارو دارید

یعنی باید 360عدد مصرف کنم؟ من آزمایش قبل رو انجام میدم براتون میفرستم
آقای دکتر اینکه درست جواب نمیدین و من ازتون سوال میپرسم و شما به جای جواب یک کلمه میفرمایین موفق باشین رو نمیفهمم
شما میتونین توضیحاتی که در معاینه حضوری میفرمایین هم همینجا بپرسین تا من هم متوجه بشم هم سؤالاتتون رو بپرسین من اگر معاینه حضوری هم میومدم همین توضیحات بالارو خدمتتون عرض میکردم اگر به صورت غیر حضوری نمیشد پس چرا اجازه سوال اینجا رو دادین امثال من توقع کمک از شما رو دارن که به جای هزینه زیاد ویزیت و رفت و آمد از تخصص شما به این صورت استفاده کنن
ببخشین که مزاحم شما شدم