ز.ز
عنوان :

اگزما

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خسته نباشید من حدود سه ساله که اگزما میزنم بیست سالمم هستش
اگزما هایی که میزنم اصلا خارش ندارن فقط قرمز و ملتهب و زبرن آیا بدون استفاده از پماد ممکن خودش خوب شود؟
الان دارم مومتازون میزنم یک هفته میزنم خوب میشه ولی بعد از چهار پنج روز دوباره برمیگردن دوباره قرمز و ملتهب وزبر چیکار کنم؟

با سلام
اگر اگزما باشد کمتر بشویید بیشتر چرب نگه دارید دوری از افتاب و هر عاملی که باعث خشکی پوست میشه مثل اب صابون تاید ریکا لیف کیسه وغیره اجتناب کنید و مرتب چرب کنید

ممنونم این پماد مومتازون که میزنم عوارض داره برام فقط یک هفته هم بیشتر نمیزنم
به این حالت در میاد
به جای صابون از چه پنی استفاده کنم؟بهترین مارک پن چیه و همینطور بهترین ضدآفتاب
مرطوب کننده خوب برای پوستم چیه؟

با سلام
بله عوارض دارد کمتر استفاده کنید ، پن ها ملایم تر از صابونها هستند اسم خیلی مهم نیست ، اینجا نام بردن جنبه تبلیغات پیدا میکند ، بهترین ضد افتاب ، بهترین پن و غیره ان است که با پوست شما سازگار باشد معمولا بسیاری از اینها یک ترکیب دارند و تفاوتها در اسم است

آخرین سوالم اینکه الان بعد از مصرف این پمادها مو های خیلی کوچک هم روی صورتم در اومده آیا از عوارض همون پماده؟وبرای همیشه هست یا ممکن از بین بره؟ لک هم ممکن بعدش بیارم؟

احتمال داره به پماد مربوط باشه ، ادامه ندهید از بین میره ، لک نمیده

سلام آقای دکتر من دیروز از پماد مومتازون استفاده کردم بعد شب وقتی خواستم بخوابم کرم مرطوب کننده گامانول زدم که دارای ترکیب 6 درصد گامالینوئیک اسید هستش بعد صبح که بلند خیلی قزمز و پهن شده بود و سوزش داشت؟ به نظرتون علت چیه؟

با
این کرم رو نمی شناسم ، به نظرم این فضا برای راهنمایی و افزایش اطلاعات کاربران طراحی شده ولی چون دوستان انتظار ویزیت و درمان رو دارند و اینکه چون پاسخ ما براساس توضیحات انهاست گاهی ممکن است مشکلاتی ایجاد شود بطور مثال یکی از دوستان چندبار راجع به زخم و جوش سوال می کند و من پاسخ می دهم بعد متوجه می شوم که مفهومی که از جوش در ذهن من هست با ایشان متفاوت است بخاطر همین واقعا چون بیمار را ندیده ام پذیرش چنین مسولیتی سخت است

ممنونم
سلام آقای دکتر میشه اگزما رو بدون اینکه پماد زده بشه خودش خوب بشه و جاش هم نمونه چون من اگزمایی هایی که میزنم فقط زبر وفلس مانند میشن و روی آن پوسته پوسته یشه و خیلی هم کم خارش داره بعضی وقتا اصلا خارش نداره

با سلام
بله با کمتر شستشوکردن و اجتناب از اب و مواد شوینده ضمنا اگر اگزما تحریک نشود و با خارش تخریب نشه بندرت اثاری روی پوست میگذارد