م.پ
عنوان :

سرماخوردگی

متخصص بیماری های کودکان
مریضی پسرم حدود 2 هفته پیش با سرفه های خیلی خشکوشدید شروع شد بعد کم کم ابریزش بینی و تب اضافه شد که داروهایی که من بهش دادم استامینوفن و دکسترامتافان پی بود تبش قطع شد ولی ابریزش بینی و سرفه همچنان هست البته سرفه ها خلطی شده پسرم تقریبا 3 شالشه البته دخترم هم همین مریضی و گرفت به اونم همین داروهاشون دادم دخترم کوچیکتره 21 ماهست ... میخاستم ببینم باید الان چی کار کنم

با توجه به سرفه خلط دار بهتر است دکسترومتورفان قطع شود شربت زادیتن صبح و شب 2/5سی سی و شربت برونشی پرت هر 8ساعت 3/2 سی سی و اسپری بینی فلوتیکازون هر 12ساعت یک پاف در هر بینی ادامه یابد

مرسییی دکتر میتونم به دخترم هم همین داروهاشون بدم

اگر سنش نزدیک به ایشون باشه بلنغ