و.م
عنوان :

نحوه رهبری و رفتار

متخصص روانپزشکی
من در جایی هستم .که نیاز به شخصیت متعادل و نحوه رهبریم باید نمونه باشه ولی بعضی موقع ها تحت تاثیر یه سری رفتار های ناملایم قرار میگیرم و نمیتونم با اون مجموعه ای که باهاشون کار میکنم ارتباط خوبی داشته باشم

سلام در صورت پرخاشگری شدید و اختلال در عملکرد روزانه نیاز به دارو دارید

میشه لطف کنین چه دارویی مصرف کنم

باید سایر ویژگی ها و خصوصیات شما مفصلا توسط روانپزشک ارزیابی شود تا نوع داروی مناسب شما انتخاب و تجویز شود. به روانپزشک مراجعه نمایید

دکتر خوبی تو مشهد سراغ دارین؟

نه متاسفانه من از مشهد خبر ندارم

سلام
من یه چند تا راهکار میخام که همیشه شخصیت متعادلی داشته باشم و همیشه انعطاف پذیر باشم و همیشه چون کارم همراه با سخنوریه باید لحن و بیان خوبی داشته باشم میتونین این مورد اینجا بهم کمک کنید
این که چه روشی خوبه که همیشه تو صحبت کردن خلاق باشیم و همیشه حرفمون لذت بخش باشه برای دیگران

فن بیان راا تمرین کنید. کلاسهای فن بیان هم آموزشگاههای تئاتر و بازیگری برگزار میکنند، شرکت کنید

در مورد کنترل خشم نیاز به دارو است

mercii
سلام آیا کلاسهای فن بیان جایی برگزار میشه؟

سلام بله در آموزشگاههای بازیگری