ا.ع
عنوان :

یبوست

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر مقدادی امیرعلی با کالپروتکتین1200به شما مراجعه کرده شما شیرآپتامیا پپتیی جونیورتجویزکردین الان سه روز داره مصرف میکنه بعدازچندروز که شکمش سه بارکارکرد باجیغ وگریه وزور وسفت بود ماخیلی نگران هسیم علتش چیه ؟ شیرمادر کاملا قطع شده غذای کمکی پوره هویج وکدومیخوره

سلام تحمل شیر حداقل دوهفته طول میکشد تا کامل شود
علت یبوست و زور زدن اغلب مقدار ناکافی آب روزانه ویا گرمای محیط است
بعد از قطع شیر مادر داروهایی مانند لاکتاز . سگا گریپ و انتی اسید را باید 3 تا 4 هفته ادامه دهید تا اثر لاکتوز کنترل شود و سپس بتدریج قطع میشوند

آقای دکترشمافقط داروی نکسیم وباکلوفن وسیدرال وویتامین د دادیدن ولازم به ذکراست تواین چندروزکه شیرمادرقطع شده هرروز بیشترازروزقبل ترش میکنه وامروزبعدازچهارروز شیرمادرقطع شده جوش های اطرافردهان و قرمزیهایی روی بدن وبالای چشمش ایجادشده وغداهای کمکی هیچ تغییرنکرده همون پوره کدو و هویج هسش

دو هفته طول میکشد تا اثر شیر مشخص شود اگر تحمل شیر خشک را ندارد یا با مصرف شیر پپتی جونیور علائم کودک تشدید میشود یا باید از شیرهای نیوکیت و نوترامیژن استفاده کنید یا مجدد شیر مادر را همراه داروهای قبلی تجدید کنید . و دراین صورت فقط باید هر دوماه کلپروتکتین مدفوع را چک کنید و درصورت بروز علائم سو جذب یا توقف رشد درمان کمکی برای آنزیم های گوارشی را شروع کنید .
با توجه به کم یاب بودن شیرهای نوترامیژن و نبوکبت در صورت تشدید علائم با پپتی جونیور شیردهی از سینه را مجدد شروع کنید

آقای دکترخیلی نگران هسیم یعنی امیرعلی خوب میشه شما کسی روبااین ویژگی داشتین تاکی این مشکلات ادامه داره . درضمن یه شربتب برای بی قراری معرفی کردین که اسمش خوانا نبودشهرستان پیدا نکردیم . (گابیسین)

بله بسیاری از کودکان ریفلاکسی,شرایط,مشابه دارند
شربت گاویسکون