ر.ش
عنوان :

جواب آزمایش کالپروتکتین مدفوع

متخصص بیماری های کودکان
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما آقای دکتر، برای رفلاکس و آلرژی به پروتئین گاوی و دفع خون و بلغم مدفوع پسرم مطبتون مراجعه کرده بودم و چون مدفوع پسرم اکثرا لزج و موکوسی بود تست کالپروتکتین دادین و قرار شد جواب آزمایش رو براتون ارسال کنم

سلام خوشبختانه کولیت ندارد فقط سو جذب به علت لاکتوز شیر مطرح است که اگر شیر کودک شیر بدون لاکتوز است و رژیم غذایی را رعایت میکنید مشکلی نخواهد بود ولی درصورت شیردهی از سینه نیاز هست درمان دارویی برای اسید معده همراه با اسید فولیک . پروبیوتیک و مترونیدازول جهت جلوگیری از سو جذب تا پایان دوره شیردهی ادامه یابد

آقای دکتر من داروهایی که دادین رو دارم بهش میدم، موتیلیوم و رانیتیدین و قطره د3 و کلسیم سیترات و شیر آپتامیل پپتی جونیور به عنوان شیر کمکی و قطره ایزی کول همراه با شیر خودم و پرهیز غذایی،البته هنوز قطره بایوگایا گیر نیاوردم و فعلا همون پدی لاکت رو دادم و هنوز قطره آیرونورم رو شروع نکردم و قرار شد پایان 4 ماهگی غذا کمکی رو طبق دستوری که دادین شروع کنم، توی همین دو هفته ای که درمان رو شروع کردم بالا آوردن هاش بهتر شده با توجه با اینکه دو روز دیگه 4 ماهش میشه، آیا علاوه بر داروهایی که داده بودین نیاز به مصرف اسید فولیک و مترونیدازول هست، آیا گاهی برای نفخ و دلدردش میتونم بهش قطره کولیک ایز یا کولیک اید یا گریپ میکسچر بدم و با داروهاش تداخل نداره؟

خیر تداخلی با داروهای مصرفی کودک ندارند و اسید فولیک باید شروع شود ولی مترونیدازول از ماه 6 به بعد و به صورت دوره ای استفاده خواهد شد

مرسی آقای دکتر از راهنماییتون، یک سوال هم راجع به برادرزاده ام دارم دخترش شرایطش مثل پسر من بود و رفلاکس شدید و آلرژی به پروتئین و لبنیات گاوی و دفع خون و بلغم داشت و شرایطش به شرح زیر بود:
وزن تولدش 3370
قد48
دور سر 34.5

الان که 24 ماهه شده:
وزن 9.5
قد 79
دور سر45

از 2 ماهگی توی مدفوعش خون بود وتا 7 ماهگی ادامه داشت.رفلاکسش از 5 روزگی شروع شد تا 7 ماهگی.کولیک هم از5 روزگی تا 4 یا 5 ماهگی
برای کولیکش پدی لایک میخورد
برای رفلاکسش زانتاک میخورد هر12 ساعت 2ونیم سی سی .سه تا شیشه استفاده کرد
شروع غذای کمکی از5 ماهگی با فرنی آرد برنج
اما رشدش متوقف شده بود
برای تثبیت وزنش و رشدش هم
دوتا شیشه نیو زینک
یه شیشه زینک سولفات
یه شیشه زینک
دوتا شیشه قطره ویتامین ایی
قرص بیوتین یه ورق
توی این مدت هم آهن وویتامین دی و مولتی ویتامین هم دائم خورده از6 ماهگی.قبل 6 ماهگی هم که ویتامین آد میخورد

داروهایی که الان میخوره و به تازگی زیر نظر متخصص غدد رشد
مولتی ویتامین ویتان
زینکو ویت.بی
شربت کلسیم osteocare
ویتامین د 3
آهن
شربت اشتهاkinder

مدفوعشم بلغمی بوده الانم بغضی وقتا هست
آیا ممکنه هنوز رفلاکسش و آلرژی به پروتئین گاویش برطرف نشده باشه و رفلاکس پنهان یا دفع خون مخفی داشته باشه؟
آیا ممکنه کولیت داشته باشه یا دچار سو جذب شده باشه؟ نیاز هست تست کالپروتکتین بدن؟
دلیل کمبود رشدش چی می تونه باشه؟
جواب آزمایشاتی که تا حالا داده رو براتون پیوست میکنم آقای دکتر مرسی از وقتی که می ذارید
این آزمایش 4 ماهگی هست که کالپروتکتین مثبته فکرکنم
این آزمایش 22ماهگیش هست
این هم آزمایش یک سالگیش هست