ر.و
عنوان :

گلو درد یک طرفه طولانی مدت

متخصص گوش، حلق و بینی
با سلام . بنده از پارسال به طور مقطعی دچار گلو درد یک طرفه و فقط سمت راست میشم . گاها گلو درد ایجاد میشه و بعد چند روز قطع میشه . بخصوص زمانی که دراز کشیدم . مشکلی در بلع ندارم . هیچگونه ورم در ناحیه گردن یا دیدن جسم خارجی ندارم . تغییر صدا ندارم . بشدت دچار مشکل معده و ریفلاکس هستم . آیا ممکنه برگشت اسید معده باعث گلو درد فقط یک طرفه بشه . پارسال حضورا پیش متخصص رفتم معاینه کردند ولی مورد خاصی نگفتند . تقریبا یک سال پیش هم ام ار ای مغز دادم مشکلی نبود . من خیلی وسواس دارم که نکنه سرطانی چیزی باشه . اگه توده ای بوده باشه ایا نباید تو ام ار ای مشخص میشده ؟ با توجه به اینکه حتی عفونت گوشم هم مشخص شد و رفع مشکل کردم ؟ من در موقع خوردن غذا هیچ درد گلویی ندارم فقط در زمان های دیگر روزمره و با قورت دادن آب دهان سمت راست گلو درد میگیره . دچار حساسیت های آلرژیک هم هستم . با تشکر
لوزم هم کمی قرمز شده .

سلام وقت بخیر.اصولا توده ها و بدخیمی ها خط اخر تشخیص هستند و معمولا در معاینه غیرقرینگی لوزه یا توده یا احساس خفگی و یا گیر کردن غذا ممکنست وجود داشته باشد.از شایعترین علل گلودرد حساسیت و آلرژهای فصلی یا دایمی است و ریفلاکس معده تاثیر بسزایی در بروز این علایم دارد.ام آر آی مغز ناحیه گردن را نشان نمیدهد هرچند در این مرحله نیازی به انجام ام آر آی یا سی تی اسکن نیست

در مرحله اول توصیه به اصلاح رژیم غذایی میشود،پرهیز از مصرف غذاهای چرب ،سرخ کردنی،نمک،ادویه جات محرک معده،چای و قهوه و فاصله 1-2 ساعته خوردن و اشامیدن قبل از خواب جهت کنترل ریفلاکس معده

در صورت دانستن علت الرژی یا حساسیت ازین موارد اجتناب شود

مصرف یک دوره 14 روزه کپسول امپرازول20 نیم ساعت قبل صبحانه و نیم ساعت قبل شام توصیه میشود.و پایان دو هفته ارزیابی و معاینه توسط پزشک متخصص ضروریست.

ایا اینکه وقتی دراز کشیدم این گلو درد ایجاد میشه و وقتی نشیتم یا ایستادم از بین میره به تشخیص کمک می کنه ؟
والا وحشتناک این روزا معدم اذیته . اما فقط برام سئواله چرا فقط یه طرف گلوم درد می کنه .و اینکه خانم دکتر اگر بحث وجود تومور باشه علائم مگه نباید پایدار باشند .من الان از پارسال گلو دردم یه هفته دارم دو ماه ندارم . نمی دونم والا . من خودم وسواس فکری شدیددارم و الان داغون میشم از بس علائم سرطان گلو ،گردن و غیره رو تو گوگل سرچ کنم

از حساسیت بیش از حد دوری کنید و به توصیه های گفته شده عمل کنید انشالله که پاسخ مناسب دریافت خواهید کرد.موفق باشید.