ب.ن
عنوان :

اسهال

متخصص بیماری های کودکان
سلام بردیا 2 ساله از دیروز اسهال شده ( 7 بار)بدون تب و تغییر رنگ مدفوع، امروز صبح یک نوبت استفراغ داشته و 2 بار اسهال . وضعیت عمومی خوب . اشتهاش هم خوبه .بازی میکنه فقط کمی بهانه میگیره . گاهی احساس میکنم دلش درد داره یا ناراحته مخصوصا بعد از شیر و وعده غذایی . البته از 2 ماه گذشته به علت یبوست پیدرولاکس استفاده میکرده که از امروز قطع کردم . چه کنم ؟

پودر کیدیلاکت زینک هر 12ساعت یک عدد حل شود و میل شود ،قطره دایمتیکون هر 8ساعت 15قطره قبل از غذا مصرف شود

متشکرم