د.ر
عنوان :

بی اشتهایی نوزاد 6 ماهه

متخصص بیماری های کودکان
سلام
آقای دکتر بخاطر عدم شیر خوردن نوزاد 6 ماهه هفته پیش خدمتتان رسیدیم که بعد از معاینه دختر بنده فرمودید که علائم ریفلاکس و یا مشکلی نداره وبچه سالمه و نیازی نیست مادر رژیم غذایی ش رو ادامه بده و هر شیر خشکی هم که خواستیم به بچه بدیم و راینیتیدین رو هم ادامه بدیم تا شیر خوردن عادی بشه
که ما هم همین کار رو انجام دادیم از اون روز تا الان هیچ علامت خاصی در بچه به وجود نیومده. نه بی قراری . نه خون در مدفوع .نه استفراغ مکرر. نه حساسیت پوستی یا کم خوابی . فقط مقداری آب ریزش دهان پیدا کرده. اما شیر خوردن بچه فرقی نکرده و حتی بدتر هم شده. بچه واقعا بی اشتها هست به طوری که از 12 شب تا چهار بعد از ظهر به سختی 400 سی سی در خواب و بیداری شیر خورده
سه روز دیگه بچه 6 ماهه می شه و وزنش 7.800 هست . (نوزاد از طریق دوشیدن شیر مادر و توسط شیشه تغذیه می شه و شب ها هم شیر خشک گیگوز داده میشه. و طبق دستور جنابعالی 3 وعد غذای کمکی هم داده میشه)
لازم به ذکره که از سه ماهگی این مشکل شیر نخوردن به وجود اومد و دکتر قبلی به ریفلاکس پنهان تشخیص دادن و رژیم غذایی برای مادر تجویز کردن با شیر آپتامیل . که اون کار هم در شیر خوردن بچه تاثیری نداشت (طی این سه ماه زانتاک . نکسیوم و راینیتیدین تجویز شده)
در بازه ای هم 3 روز روزی دو بار سیتریزین تجویز شد که تاثیر داشت و یکی دو هفته ای بچه با اشتها و مقدار زیاد شیر خورد اما دوباره بی اشتها شد.
لطفا راهنمایی بفرمایید چکار باید انجام بدیم. و چرا انقدر بچه بی اشتها ست . و دلیل این بی اشتهایی چی می تونه باشه.
جناب دکتر فرمودید که قطره آهن هم به بچه روزی 5 قطره بدیم که خواستم بدونم آیا کفایت می کنه این مقدار؟

سلام اثر لخسی ستریزین نشانه حساسیت کودک به شیر است و کودکی که به شیر حساسیت دارد قطعا از خوردن شیر امتناع میکند نیاز به رژیم نیست ولی میتوانید داروهای ضد حساسیت مثل زادیتن را روزی دوبار هم 1 سی سی بدهید و شیر بدون حساسیت مثل شیر گلدن گات یا نیوکیت یا پمنی جدید را برای کودک شروع کنید تا در عرض 3 تا 4 هفته بهتر شیر را بپذیرد. غذای کودک را تا 5 بار روزانه میتوانید افزایش دهید و رشد کودک با غذا خواهد بود نه با شیر
است حساسیت دست است برای تشخیص بهترین نوع غذا و شیر های موجود کمک میکند
میتوانید است رست تاخیری را درازمایشگاه سنا یا بیمارستان دی انجام دهید

ممنون از پاسختون
جناب دکتر یه آزمایش مدفوع هم گفته بودید انجام بشه که هنوز جوابش آماده نشده و اینکه این تست رست که می فرمایید اسم دقیقش چی هست و با اون آزمایش مدفوع متفاوته ؟
و اینکه شیر خشک هایی که معرفی کردید سخت گیر می یاد آیا میشه از آپتامیل پپتی استفاده کنیم؟
آیا بجای راینیتیدین باید زاتیدین بدیم یا اینکه هردو رو با هم بدیم ؟
و آیا در وعده غذای کودک میتونیم تخم مرغ و حریره بادم هم بدیم؟
همچنین آیا قطره آهن رو همون پنج قطره بدیم کافیه ؟

بله فعلا تغییری در داروا ندهید و زادیتن و رانیتیدین را با هم بدهید

تست رست تاخیری IgG برای غذا و با آزمایش مدفوع تفاوت دارد

جناب دکتر تخم مرغ یا حریره بادام هم میشه به نوزاد داد و اینکه الان باید واکسن 6 ماهگی رو بزنیم نیازی نیست دارو رو قطع کنیم.

بله اشکالی ندارد و واکسن نیز منعی ندارد