س.+
عنوان :

غذای کمکی

متخصص بیماری های کودکان
با سلام-پنجشنبه گذشته مراجعه جهت چک آپ ماهیانه پندار را داشتیم و باتوجه به سن پندار قرار بر شروع غذای کمکی با فرنی در هفته اول شد.با توجه به اینکه فرنی بعد از وعده شیرخشک مصرف میشود بلافاصله از روز اول میل به وعده های شیرخشک کم و حتی در خیلی از مواقع شیرخشک به هیچ عنوان خورده نشد.آبا لازم به قطع غذای کمکی هست ؟ و با توجه به اینکه در هفته دوم سوپ نیز به برنامه غذایی اضافه میشود آیا میتوان کدو حلوایی جایگزین کلم بروکلی کرد؟
باتشکز

به نظرم بهتر است مدتی فرصت بدهید تا به روند جدید عادت کند ،چون غذای کمکی بعد از شیر داده می شود نگرانی وجود ندارد ولی اگر تداوم یافت ویا نگرانی در مورد وزن وجود دارد میتوانید تعداد قاشق غذای کمکی را به 3تا6قاشق مرباخوری تغییرداد

در مورد قسمت دوم سوال بله میشود