h.h
عنوان :

جلوگیری

متخصص زنان، زایمان و نازایی و فلوشی ...
با سلام و خسته نباشید خدمت دکتر محترم. من خانمی 25ساله هستم حدود 8 ماهه ازدواج کردم تا الان جلوگیری طبیعی داشتم ولی الان می خواستم یک روش مطمین غیر از مصرف قرص LD بهم معرفی کنید لطفا.دکتر زنان رفتم بهم گفته آمپول یک ماهه بزنم نظرتون در مورد آمپول یک ماهه چیست؟چقد قابل اعتماده؟

از نظر جلو گیرى مطمین است ولى بعد از قطع اثر ان تا یک سال مى ماند