د.ک
عنوان :

ریفلاکس

متخصص بیماری های کودکان
خسته نباشید اقای دکتر پسرم رو 5 ماهگی پیش شما آوردم تشخیص شما ریفلاکس نوع 4 بود براش موتیلیوم و نکسیوم تجویز کردید بعداز مدتی دوباره علایمش شروع شد شما قطع موتیلیوم و شروع باکلوفن (1/8) و تست حساسیت غذایی رو تجویز کردید 1_به چه چیزهایی حساسیت داره ؟
2_دراین 1ماهه وزن اضافه نکرده چی براش تجویز میکنید؟
3_همین روند دارویی رو ادامه بدم ؟با توجه به اینکه پسرم فاویسمی هستش

سلام تست انجام شده تست رست تاخیری نیست لذت با دقت نمیتوان گفت چه مواد غذایی باعث تشدید ریفلاکس کودک میشود ولی مواردی که های لایت شده را باید از غذای کودک و مادر حذف کنید

اگر کودک شیر مادر میخورد و تاخیر رشد دارد میتوانید از شیر خشک های رژیمی استفاده کنید و دارهای بکلوفن و نکسیوم را ادامه دهید.

سلام ممنون ،فقط اقای دکتر این تستی رو که گفتید آزمایشگاه نیلو انجام میدن که من با توجه به نمونه خونش درخواست این آزمایش رو بدم ،در کنار شیر خودم پپتی جونیور هم بهش میدم ولی باز اضافه نکرده برای همین بهداشت پیگیری وزن داده ،مشکلی نیست من قطره آهنی رو که براش تجویز کردید رو دارم بهش میدم به خاطر فاویسمش میگم ضرر نداره ،تشکر

فقط آزمایشگاه سنا و بیمارستان دی در حال حاضر انجام میدهند
واهن مشکلی ندارد

آقای دکتر من الان متوجه نشدم که پسرم به پروتیین گاوی حساسیت داره یا نه چون تو آزمایش هویج و پروتین سویا رو های لایت کرده من میتونم بهش بسکویت مادر بدم ،همین شیر خشک خوبه برای وزن گیریش

باید آزمایش را انجام دهید تا مشخص شود

سلام دکتر خسته نباشید برای پسرم آزمایشی رو که گفتید انجام دادم

سلام حساسیت شدید به شیر گاو و ترکیبات آن تایید شده که باید شیر پپتی جونیور یا نیوکیت یا نوترامیژن بدهید و شیر خودتان هم دارای کازیبن است که باعث تشدید علائم کودک میشود. درصورت تمایل به ادامه شیردهی باید دروهای کودک را طبق دستور قبلی تا پایان زمان شیردهی ادامه دهید و رژیم کامل شیر و لبنیات گاوی حتی بیسکویت و کیک و.... را کامل رعایت کنید