ف.ح
عنوان :

بررسی وضعیت حال پسرم

متخصص بیماری های کودکان
سلام دکتر عزیز
پسرم دیروز آوردم پیش شما مطب برای چکاپ
امروز پسرم از خواب که بیدار شده بدنش داغ بود .دست و پا بهتر شده ولی سرش خیلی داغه . تب سنج براش گذاشتم درجه 35/5 نشون میده ولی سرش خیلی داغه .
آبریزش بینی داره و همین طور اشک از چشماش میاد
فعلا 2/5 سی سی بهش زادیتن دادم .
پسرم 21 ماهشه
میشه راهنماییم کنید که چه دارویی بدم و یا نیاز هست بیارمش ویزیت بشه ؟
ممکنه که دیروز تو مطب ویروس گرفته باشه ؟
دکتر تو خواب تبشو گرفتم تبش یه بار 37/7 بود یه بار 38
قطره استامینوفن یک سی سی دادم بهش

سلام تب میتواند نشانه تب یونجه یا همان آلرژی به گرد و خاک و گل و گیاه و.... باید و میتواند شروع بیماری های ویروسی مانند روزیولا یا عفونت گوارشی باشد
فعلا تا 3 روز تب را کنترل کنید و کودک را حمام ببرید و زادیتن بدهید اگر تب بیش از 3 روز , سرفه , اسهال یا استفراغ داشت به پزشک مراجعه کنید

دکتر تبشو با استامینوفن کنترل کنم ؟
قطره یا شربت کدومش بهتره ؟ و اینکه چند ساعت یک بار و چند سی سی ؟
آیا به جای قطره یا شربت میشه از شیاف استفاده کرد ؟
زادیتین و چند سی سی و چند ساعت یه بار بدم ؟
ممنون از لطفتون دکتر جان
دکتر من دیروز داروی جدیدی که بهش دادم ایزی کول بود . ممکنه تبش بابت این دارو باشه و حساسیت داده باشه

خیر ایزی کول تب نمیدهد
شربت , شیاف یا قطره فرقی ندارد هر 4 تا 6 ساعت در صورت نیاز کودک