ک.پ
عنوان :

تب

متخصص بیماری های کودکان
با سلام جناب آقای دکتر نقوی
پسرم کارن پنادگو 17 ماهه 13 کیلو روز یکشنبه ساعت 1 بعد از ظهر توسط شما ویزیت شد و فقط تب داشت. با این که داروهایی که تجویز کردید را استفاده نمودیم هنوز هم تب ادامه دارد و شب ها خیلی مقاوم است و به سختی تبش پایین می آید. آیا این طبیعی هست و باید روال خودش را طی کند تا دوره درمان سپری شود یا اینکه باید اقدام دیگری انجام دهیم؟
لطف کنید اگر خوراکی یا غذایی برای بهبود زودترش میشه بهش بدیم بفرمایید.
داروهای تجویز شده:
استامینوفن هر 4 ساعت
بروفن هر 6 ساعت
زادتین هر 12 ساعت
قرصی که اسمش را فراموش کردم که فرمودید هر 6 ساعت نصف در آب حل شود
جناب دکتر امروز متوجه شدم یکی از دندان های آسیاب پسرم بیرون زده ممکنه مشکلات بخاطر درآوردن دندان باشه ؟ اگر بله داروهایی که فرموده بودید رو با همون روال ادامه بدم یا خی؟

در زمان دندان درآوردن بچه ها بیشتر دچار بیماریهای ویروسی میشوند یعنی فاکتور مستعد کننده است

بله امروز تب داشت ولی خیلی کم تر
معمولا شبها تبش بیشتر

فردا مجدداً جهت معاینه بیاورید ولی اینکه شدت تب کمتر شده خوب است

چشم ممنون