ف.ر
عنوان :

آبله مرغان

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر خسته نباشید
من پسرم 15 ماهشه تحت نظر خودتونم هست
سه چهار روز پیش یکی از اقواممون که آبله مرغان داشته و خودشم نمیدونست با پسرم یه جا بودن
ایشون هنوز پوستش بیرون نریخته بود و فقط بی حال بود و حالتهای سرما خوردگی داشت
فردای اونروز پوستش ریخته بیرون
حالا من نگرانم پسرم ازش نگرفته باشه
خاستم ببینم چقدر امکانش هست گرفته باشه و ایا راهی هست جلوش گرفته بشه؟ خیلی ممنونم

بعد از تماس با کسی که آبله مرغان گرفته باید تا 14روز صبر کرد دوره نهفته بیماری 2هفته است الان جداسازی انجام و پس از 2هفته معاینه و بررسی از نظر آبله مرغان شود