ش.ا
عنوان :

اسهال کودک 6 ماهه

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر.وقت بخیر. من دخترم به پروتئین گاوی حساسیت داره و از چهارماهگی هم غذای کمکی میخوره.مسافرت بودیم ولی از اب تهران برای شیر و غذاش استفاده کزدم فقط ظرفا و شیشه و پستونکشو با اب اونجا میشستم.از دیروز که برگشتیم شکمش کمی شل بود امروز کاملا شل شده مثل اب.از صبح تاحالا پنج بار مدفوع داشته که به مرور ابکی تر شده ک الان اخریش کاملا آبه.غذا هم از سه روز پیش اصلا نمیخوره دهنشو محکم میبنده. فقط خودش چیزی دهن میبره دهنشو وا میکنه.خوابشم کاملا به هم ریخته شده وسط خواب جیغ میکشه بیدارمیشه. پنج روز پیش بهش پنیرخامه ای دادم و مشکلی نداشت. دیروز بهش یک قاشق چایخوری ماست دادم برای امتحان تا ببینم میتونه بخوره یا نه.داروهای مصرفیش اهن سان اکتین و مولتی ویواکید هستن بللاوه ایزی کول و سگاگریپ و نکسیوم و باکلوفن برای رفلاکس.شیرخشک کنار شیر خودم ببلاک کامفورت میخوره. الان میخواستم ببینم مشکل از چیه ممکنه بخاطر ماست باشه؟ یا دندون؟ میتونم بهش یوموگی یا چیز دیگه بدم ک شکمش سفت بشه؟چه پمادی میتونم به جای پوشکش بزنم ک نسوزه؟ درضمن هنوز واکسنشو نزدیم چون سفر بودیم قراربود برگشتیم بزنیم الان شنبه میخوایم بزنیم اگر این حالت شکمش ادامه پیداکنه نباید بزنم؟
در مورد اهن هم میخواستم ببینم شیر خوردنش باید با چقد فاصله از داروش باشه و اینکه بهتره اهن رو صبح بدم یا شب؟

سلام اسهال مسافرتی از غذا یا تغییر آب و هوا و ویروس ها و میکروب های محلی هستند
شربت مترونیدازول و کوتریموکسازول روزی دوبار 2/5 سی سی تا 5 روز
پروبیوتیک یوموگی روزی نصف کپسول تا دو هفته
رژیم اسهالی
اگر بعد از 3 روز تب نداشت روزی دوبار 2 سی سی لوپرامید تا 48 ساعت میتوانید بدهید
شربت زبنک 2 سی سی روزانه منعی ندارد ولی ویتامین را قطع کنید

ممنونم این داروها رو بدون نسخه مبدن؟
یوموگی اون نصفه دیگهشو دور بریزم و بار بعد یه جدیدشو باز کنم؟
رژیم اسهالی در کانالتون چی سرچ کنم بیاد؟
یعنی لوپرامید رو الان نمیخوادبدم؟
زینک چه مارکی بدم مدی زینک خوبه؟
من تو یخچال لوپرامید از قبل دارم ولی درش باز شده بوده مشکلی نیست همونو بدم؟بیشتر از پنج شیش ماهه.
الان دیگه ماست ندم اصلا؟ فرنی سنجد با اب سیب و دارچین میتونم بدم؟ چون برای دختر بزرگم استفاده میکردم خوب بود.
یعنی از ماست نیس و میتونم بعد خوب شدنش بهش بدم؟
ببخشید نفرموید واکسن رو شنبه بزنیم یا صبرکنیم؟ تا پنج روز؟
اقای دکتر از دیشب تاحالا خیلی باد دفع میکنه و انگار ک دلپیچه داره. بجز سگاگریپ و ایزی کول چیزی باید بش بدم؟

داروها را طبق دستور بدهید و نیو رینگ تسوتلی ندارد 3 سی سی و نصف دیگر کپسول روز بعد و واکسن بعد از بهبودی کامل