م.آ
عنوان :

متخصص پوست و مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام من 45 ساله ام چند سالیه که روی کمرم لکه های تیره رنگ بوجود اومده و همینطور دستهام و بازوهام و پاهامم رنگش تیره شده نسبت به قبل.میخواستم ببینم دلیلش چیه و درمانش به چه شکل هست.ممنونم

با سلام
علل زیادی ممکن است داشته باشد بطور مثال شما یک وسیله ای گم می کنید صرف اینکه به پلیس بگویید من فلان شی را گم کرده ام پیدا کنید کافی است مسلما خیر حال فرض کنید فردی بگوید شی گم شده در تاکسی بوده یا اتوبوس یا در خیابان واینکه امروز و دیروز بوده یا سالها قبل بوده و یا رنگ ان اندازه ان و نکات دیگر کدام را پلیس یا قاضی بهتر و زودتر می تواند بیابد ؟!بنابراین شرح حال در یافتن علت خیلی مهم است

بله درست میفرمایید آقای دکتر .راستش من نمیدونم باید چه توضیحی بدم خدمتتون .شما لطف کنین از من سوال کنین تا خدمتتون عرض کنم .بینهایت متشکرم از اینکه پاسخ دادین.

زمان شروع بیماری نحوه شروع و پیشرفت ایا مصرف دارویی داشته اید زمینه های فامیلی وجود علایمی مثل خارش و سوزش عرق کردن زیاد سایش و مالش در ان نواحی صورت میگیرد و..... هرچه که با این اتفاق ارتباط داشته است

حدود هفت هشت ساله که اینطور شدم.از قسمت کمرم درست پشت دو تا کتفم ابتدا شروع شد بعد دستها از مچ تا بازو و پاها از مچ پا تا زانوهامو تیره کرده.البته پشت کتفهام خیلی تیره تر از دست و پاهام هستش.تا حالا هیچ دارویی مصرف نکرده ام.در ناحیه کتف هام همیشه خارش دارم ولی سوزش ندارم.روی بازوهامم گاهی خارش وجود داره.وقتی که خارش میگیره اگه زخمی سطحی در این نواحی تیره رنگ بواسطه خارش ایجاد بشه جای زخم باقی میمونه و واقعا ناراحتم کرده این موصوع.سابقه فامیلی هم فقط در یکی از برادرهام دیدم که کمرشون قبلا اینجوری لکه شده بود.ناگفته نمونه که ناحیه کتفهام درست جاییه که با سوتین مدام در تماس و سایشه .ممنون از اینکه پاسخ میدین خیلی تشکر میکنم آقای دکتر .یادم رفت بگم که این نواحی عرق هم نمیکنه فقط خارش داره.تشکر میکنم

باسلام
کمتر بشویید بیشتر چرب کنید حتما لازم هست نمونه برداری شود بخصوص از نظر تشخیص امیلوییدوزیس

بله ممنون از پاسختون