ف.ف
عنوان :

رفلاکس

متخصص بیماری های کودکان
با سلام اقای دکتر ما هفته پیش پیش شما امدیم دخترم رفلاکس داره قبلا خودتون شیر ببلاک ال اف تجویز کزدین اینسری جواب ازمایش رو که دیدی فرمودین که حساسیت به کازیین و سو جذب و عدم تحمل پروتیین گاوی داره .و فرمودوین که پپتی جونیور بدم یا ایزومیل .چند روز شرو کردم به دادن پپتی جونیور متاسفانه دایم شیرش میاد بالا یبارم بالا اورد دایم مزه مزه میکنه امروزم که سرفه میکنه .امپرازول هم فرمدوین فقط شب بدم .که امروز هم صبح امپرازول دادم ولی سرفه میکنه .دوروز هم هست که شکمش کار نکرده .اقای دکتر چیکار کنم از رفلاکسش هست یا الرزی یا ممکن سرماخوردگی باشه؟درضمن گفتین لثه هاش هم ملتهب .ممکن از دندون باشه؟چیکار کنم شیرش رو ممنون میشم

سلام بله هم مربوط به دندان است و هم تا دو هفته اول تغییر شیر طبیعی است با حجم کمتر شیر بدهید و شیر را کمی غلیظ تر درست کنید
میتوانید زادیتن و تمپرتزول را دوبار روزانه بدهید و برای کار کردن شکم نیاز به آب ولرم, ماساژ شکم, تحریک مقعدی و فیبر غذایی کافی در غذای کودک استفاده کنید

پس شیر پپتی جونیور ادامه بدم؟واینکه دونه های قرمز که شبیه عرق سوز هم زده .نمیدونم عرق سوز هست یا حساسیت به پودر شستشو لباس یا به خرما که دادم ؟برای شیرش نیس؟سوال اخر که ماست میتونم بدم؟ممنو ن از شما
پس بهتر هست که شیر ال اف ندم پپتی جونیور بدم؟یا فرقی نداره صلاحدید شما به چه صورت هست

پپتی جونیور ارجح است و غرق سوز به علت گرما و وسایل شستشو بیشتر مطرح است و مربوط به شیر نیست

ماست میتونم بدم یا خیر؟
ببخشید اقای دکتر سوال اخر من هست مزاحم نمیشم چای بابونه هیپ میخوام براش بگیرم برای رفلاکسش خوب یا تاثیری نداره؟که برای خواب هم خوب باشه

خیر معمولا اثری بروی خواب ندارد و ماست نیز از ترکیبات شیر است و باید حذف شود